Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO JE S UŽIVANJEM

Kreće pogoršanje vremena, od ponedjeljka niže temperature i kiša

kiša auto
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
02.10.2016.
u 08:45

Kiša se u ponedjeljak očekuje u cijeloj zemlji, a ponegdje će biti i obilnija. U utorak se očekuje samo u unutrašnjosti i tek ponegdje na moru.

Hrvatsku očekuje postupno naoblačenje sa zapada, povremeno uz kišu, najprije na sjevernom Jadranu i u gorskim krajevima. Očekuju se i pljuskovi s grmljavinom, osobito na Jadranu i u područjima uz njega gdje će oborina biti češća i obilnija. 

Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na Jadranu umjereno do jako jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od 11 do 16, na Jadranu od 16 do 20 °C. Najviša dnevna uglavnom od 16 do 21, a u Slavoniji i Dalmaciji do 23 °C, javlja DHMZ.

Daljnji pad temperature očekuje se u ponedjeljak kada će maksimalne temperature u unutrašnjosti iznositi oko 14 stupnjeva Celzijevih. Nekoliko stupnjeva toplije bit će na moru, a u Pločama se očekuje temperatura od oko 22 °C. Jutarnje temperature u unutrašnjosti bit će između 5 i 10 °C, na Jadranu će biti toplije.

Kiša se u ponedjeljak očekuje u cijeloj zemlji, a ponegdje će biti i obilnija. U utorak se očekuje samo u unutrašnjosti i tek ponegdje na moru.

>> Temperature danas i sutra do 27 stupnjeva, od nedjelje kreće velika promjena

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:27 02.10.2016.

Jesenti milu bigulicu, otkad je pogoršanje (vremena) dobilo noge pa da kreće nekamo?! Pa valja od danas počinje pogoršanje vremena, ili pak ja i dične Večernjakove novinarske snage možda ne govorimo istim jezikom?? Vrag će ga znati. U Hrvatskoj je moguće sve osim drvene peći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije