Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantij

Šutićev odvjetnik: Nije istina da je on poslao pismo o L. Bertović

branislav šutić (1)
Iva Vidović/VLM
22.04.2013.
u 15:33

Nakon što je Lidija Bertović optužila bivšeg ravnatelja NP Plitvička jezera Branislava Šutića da je poslao anonimno pismo o njoj, reagirao je i on koji negira to

Nakon što je u javnosti objavljeno anonimno pismo s optužbama na račun ravnateljice Nacionalnog parka Plitvička jezera Lidije Bertović koja je za optužbe rekla kako su potekle od bivšeg ravnatelja Branislava Šutića, oglasio se i Šutić preko svog odvjetničkog ureda.

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

U naslovu predmetnog članka navodi se \"To je priča ranjenog vepra, nisam u predsjedničkom apartmanu\", a čime se neistinito insinuira da bi gospodin Branislav Šutić bio autorom pisma, odnosno da bi isto bio na bilo koji način povezan sa pismo u kojem se ravnateljicu NP Plitvička jezera Lidiju Bertović optužuje da ostvaruje naznačene privilegije tijekom svog rada u NP Plitvička jezera.

U teksu predmetnog članka neistino se navodi: \"Cijela priča krenula je od bivšeg ravnatelja Branislava Šutića koji je dobio izvanredni otkaz i on je to pismo i poslao\", obzirom nije točno da bi gospodin Šutić imao bilo kakve veze sa predmetnim pismom, odnosno bilo kakvim \"pričama\" koje bi se odnosile na ravnateljicu NP Plitvička jezera Lidiju Bertović pa tako niti da bi navedeno učinio zbog prestanka radnog odnosa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije