Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA

Suprug me često udarao šakama po glavi i davio

23.05.2003.
u 00:00

Na konferenciju za novinare upala je dadilja Čučićevih Julija Turk, tvrdeći da Magali Boers ne govori istinu

Magali Boers, u pratnji odvjetnika Milivoja Žugića i Neve Tolle iz Autonomne ženske kuće, odbacila je na konferenciji za novinare optužbe svoga supruga Ljubomira Čućića, nakon što je u "Nacionalu" priznala da ju on već godinama psihički i fizički zlostavlja.

- Sve što je moj muž rekao velika je laž. Nije točno da sam psihički bolesnik i da sam bolovala od poslijeporođajne depresije. Ni ja ni itko iz moje obitelji nemamo veze s pokretom Opus Dei - rekla je Magali Boers.

Suprug joj je, tvrdi, govorio da u Hrvatskoj nikad neće dobiti skrbništvo nad djecom te da će se on u tu svrhu koristiti svim zakonskim i nezakonskim sredstvima.

- Nikad nisam pala niza stube. Sve ozljede nanio mi je suprug. Najčešće sam dobivala udarce u glavu, a ponekad bi me i davio - tvrdi Magali Boers.

Na konferenciju je upala i dadilja Čučićevih Julija Turk te je napala Magali Boers tvrdeći da laže. Magali Boers je na to rekla da je dadiljinu plaću Čućić nedavno udvostručio. Također tvrdi da je Julija Turk dobila posao u Europskom domu prije mjesec dana, što tamo niječu.

Prema riječima voditeljice Autonomne ženske kuće N. Tolle, Magali Boers jučer je obavila s policijom prvi obavijesni razgovor, koji će se nastaviti. To je potvrdila i zagrebačka Općinska državna odvjetnica Vesna Abramović, izjavivši za Hinu kako se tužiteljstvo uključilo s policijom te tijelima socijalne skrbi.

Lj. Čućić je sa suprugom živio u Zagrebu na adresi Jakovljanska 4. Tamošnji su Čučićevi susjedi bili iznenađeni optužbama njegove žene. Kažu da su ih rijetko viđali, a nitko nije zamijetio svađe ni masnice na Magalinu licu. Bivši Čučićevi susjedi iz Crikvenice, gdje je on donedavno imao stan u Ulici Ivana Pahlića 1, nisu bili iznenađeni. Kažu da je bio mrzovoljan i neugodan susjed i s olakšanjem su dočekali njegovo preseljenje u kuću u Jadranovu. Ni s kime nije komunicirao, osim kada bi imao što prigovoriti ili se na koga "istresti". U Autonomnoj ženskoj kući, inače, mjesečno se zbog nasilja javi od 250 do 300 žena. U 15 godina u tom skloništu pomoć je potražilo 30 tisuća žena, a u njemu je bilo smješteno 1500 žena i njihove djece.

Lada NOVAK, Anton FICKO, Ivan Kovač

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije