Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Sunčano vrijeme već danas će zamijeniti pljuskovi i grmljavina

Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
26.07.2014.
u 13:20

Sutra će biti vrlo promjenljivo i nestabilno s čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom

Sunčano i vruće vrijeme, koje su mnogi iskoristili za uživanje na plaži, već će danas zamijeniti kiša i oblaci, javlja Državni hidrometeorološki zavod.

Jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se u rano poslijepodne mjestimice na sjevernome Jadranu, zatim i u Gorskome kotaru i Lici, a poslijepodne i navečer će se proširiti i na sjeverozapad Hrvatske. Izraženijih pljuskova bit će lokalno u Istri. Vjetar će biti slab, a na Jadranu do umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka uglavnom će se kretati od 26 do 31°C, dok će u gorju biti malo niža.

Sutra će biti vrlo promjenljivo i nestabilno s čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a izraženijih oborina bit će u gorskim predjelima i ponegdje na Jadranu. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, a Jadranu jugo i istočnjak. Minimalna temperatura zraka kretat će se od 16 do 21, na Jadranu od 20 do 24, a maksimalna uglavnom od 23 do 28, u gorju malo niža.

>> Dugoročna prognoza: Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

Komentara 10

KA
kafka
13:43 26.07.2014.

Uz ovakve predivne prozore mora i prirodnih ljepota zanemarit ću dolazeće pljuskove i uživati u lijepom vremenu koje slijedi.!

DU
Deleted user
13:41 26.07.2014.

Da da, baš je vremenska prognoza na pameti uz ovakvu naslovnu sliku..Cijeli članak sam pročitao, aha..

TA
tamanitelj
16:32 26.07.2014.

Pustite prognozu na miru dajte više ovakvih fotki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije