Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađujuće toplo

Sunčani studeni: Temperature iznad 15°C, tek ponegdje past će kiša

Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
20.11.2016.
u 11:45

Temperatura mora jednako je iznenađujuća. a na Hvaru, Komiži i Lastovu izmjereno je danas 19 °C, dok u Dubrovniku čak 20 °C

Studeni ove godine bilježi zaista neobične temperature, a diljem Hrvatske iznadprosječno je toplo. Najviša današnja temperatura zraka samo je na Zavižanu bila niža od 10 °C, a najčešće vrijednosti i na moru i na kopnu bile su između 16 i 19 °C. 

Čak 20 °C bilo je na postajama Zagreb Maksimir i Plesu te u Daruvaru, Sisku i splitskoj zračnoj luci u Kaštelima, a čak 21 °C u Karlovcu i Senju, kako piše HRT.

Tako se predviđa da će od 18. do 25. studenoga u mnogim mjestima, posebice kopnene Hrvatske, biti iznadprosječno toplo tijekom noći i jutra. Ponegdje će ipak pasti kiša, osobito na Jadranu, a posebice u Rijeci. Temperatura mora jednako je iznenađujuća, a na Hvaru, Komiži i Lastovu izmjereno je danas 19 °C, dok u Dubrovniku čak 20 °C. 

>> Temperature će za vikend porasti, no upropastit će ga obilna kiša

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stomugromova
12:11 20.11.2016.

Meteorolozi najavili jaku zimu,a nije prošlo dva tjedna i dolaze ovakvi šokovi.Čini mi se da moderna meteorologija više ne može pratiti vremenske prilike unatoč svoj tehnologiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije