Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zmajlović

Sufinancirat će kupnju deset tisuća uređaja

Zmajlović u Splitu
Foto: Tino Juric/PIXSELL
03.03.2015.
u 00:10

To će se odnositi na kupnju perilice rublja, sušilice rublja, perilice posuđa, hladnjaka, zamrzivača i hladnjaka sa zamrzivačem

Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović predstavio je program sufinanciranja kupnje energetski učinkovitih kućanskih uređaja, odnosno uređaja energetskog razreda A+++. To će se odnositi na kupnju perilice rublja, sušilice rublja, perilice posuđa, hladnjaka, zamrzivača i hladnjaka sa zamrzivačem.

Planira se sufinanciranje kupnje 10 tisuća uređaja, a javni poziv predviđen je u svibnju.

>>Zmajlović želi sa 600 milijuna generirati 1,5 milijardi kn investicija

Komentara 7

LA
larala
07:10 03.03.2015.

zmajlovic je cisti primjer hrvatskog superhika, uzmi siromašnima da bi dao bogatima....sirotinja ce placati skuplje odvoz smeca kojeg u kantama ni nema ...itd, da bi bogatima sufinancirala kupnju bijele tehnike.... inace ministre, perilica posuđa ne stvara uštede kao ni sušilica,a, bez obzira na energetski razred.... jednom dnevno ukljucivanje perilice za suđe je minimalno mjesecno 5 kubika više vode....što je oko 70-80 kn plus uobicajena potrošnja, dokazali racuni, kao što dokazuju i da svako ukljucivanje sušilice je 3- 5 kw struje više....mjesecno također, nimalo zanemariva cifra.... zato, ne obmanjujte narod

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:28 03.03.2015.

Zmajlovicev sufincirati nekoliko desetaka tisuca uredjaja. Jos jedan teret hrvatskim gradjanima, nova zaduzivanja miliardu Kuna. Koju ce krvavo platiti siromasni poreznici.

VE
verakruz
08:59 03.03.2015.

Dokada će ova vlast sufinancirati tuđu proizvodnju i uvoz, a sve to našim novcem, kojeg nema za hranu djeci u školama, za osnovne lijekove i ostalo? Ovo je javna pljačka naroda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije