Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskok utvrdio

Suci Ustavnog suda nisu primili mito kako bi ukinuli pravomoćne presude u predmetima Hypo i INA-MOL

uskok
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
12.04.2017.
u 15:18

Nakon provedenih izvida nije utvrđeno postojanje sumnje u počinjenje kaznenog djela - stoji u priopćenju.

Nakon provedenih opsežnih izvida Uskok je utvrdio kako nije utvrđeno postojanje sumnje u optužbi na račun sudaca Ustavnog suda da su primili mito kako bi ukinuli pravomoćnu osuđujuću presudu u predmetu Hypo i INA-MOL.

- Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta je u koordinaciji sa Samostalnim sektorom za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija proveo opsežne izvide radi provjere javno iznesenih optužbi na račun sudaca Ustavnog suda da su primili mito kako bi ukinuli pravomoćnu osuđujuću presudu u predmetu Hypo i INA-MOL.

Nakon provedenih izvida nije utvrđeno postojanje sumnje u počinjenje kaznenog djela - stoji u priopćenju.

>> 'Zla je laž tvrdnja da su ustavni suci primili mito u slučaju Sanader'

>> Ne vjerujem u ovaj saziv Ustavnog suda sve dok ondje sjedi osoba koju sumnjiče da je uzela mito

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
15:35 12.04.2017.

Ne bi oni iz prazne..Damir Dolović ni slučajno! a ni kolega mu koji je priznal..

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:04 12.04.2017.

O dobri naš Hrvatski Bože, sidji pa vidji, kako se u Lijepoj našoj sumnjiče (ni krivi, niti dužni) časni suci Ustavnog suda, koji po Božijoj pravdi i hrvatskim zakonima ukidaju presude neznalica iz Vrhovnog suda. Ovi su samo ispravili strašnu nepravdu učinjenu tvojem izaslaniku Mesiji Ivi, kojega hrvatsko pravosudje proganja, pravog i zdravog, kao vrag griješnu dušu. Iako su časni suci predloženi po Mesiji Ivi, njih je izabrao nepristrasni hrvatski sabor, a dali su i prisegu, Tebi i Tvojem vjernom narodu da će suditi samo po Božjim i hrvatskim zakonima. Istina svaka pravda nešto i košta, a cijenu će platiti dični hrvatski dvonošci sitnog i krupnog zuba. Medutim ovi su oduvijek bili spremni plaćati danak, kako u krvi, tako i u talirima ili dolarima, a tek sada im isto ništa ne znači, jer su svoji na svome, sa NATO puškom na hrvatskom ramenu i minusovom Visa platnom karticom u hrvatskom, džepu.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:15 12.04.2017.

to je tuđmanova obećana švicarska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije