Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečana ceremonija

Studenti RIT Croatia prvi u regiji primljeni u počasno studentsko društvo Eta Sigma Delta

Rit Croatia
Foto: PR FOTO
1/4
08.12.2016.
u 15:35

Eta Sigma Delta studentsko društvo osnovalo je ICHRIE, renomirano međunarodno udruženje visokoškolskih institucija koje provode programe obrazovanja u hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima; ogranak koji je osnovan na RIT Croatia prvi je takav u ovom dijelu Europe!

Na svečanoj ceremoniji koja održala u srijedu, 07. prosinca, 2016. u prostorijama RIT Croatia, 11 studenata stručnog preddiplomskog studija Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima imalo je čast biti primljeno u Eta Sigma Delta internacionalno počasno studentsko društvo.

Ovo studentsko društvo djeluje pri ICHRIE - međunarodnom udruženju visokoškolskih institucija koje provode programe obrazovanja u hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima. U sklopu svoga rada, ICHRIE okuplja, kako akademsku zajednicu, tako i stručnjake iz ovoga područja sa svrhom razmjenjivanja najnovijih iskustava i saznanja.

Eta Sigma Lambda (ESD) ima više od 90 aktivnih ogranaka diljem svijeta, a ogranak koji se osnovao na RIT Croatia je prvi takav u ovom dijelu Europe. ESD studentsko društvo vođeno je smjernicama nagrađivanja najboljih studenata koji se ističu i promoviraju vrijednosti izvrsnosti, liderstva, kreativnosti, uslužnosti i etičnog ponašanja. Studenti koji su primljeni u ESD društvo su među najboljim studentima RIT Croatia u Dubrovniku. Kao članovi ESD društva studenti imaju dužnost najmanje dva puta u semestru organizirati aktivnosti koje će potaknuti spone između akademije i struke te uz pomoć svog savjetnika i kolega na matičnom kampusu u Rochesteru koordinirati dodatne sadržaje koje će obogatiti studentski život.

Sara Stanić, Ante Luka Presečan, Ljubica Vasiljević, Toni Paskojević, Anđela Petra Cvitanović, Nikoleta Krivić, Mia Kun, Tena Frcek Hajster, Josipa Buble, Andrea Kecić i Petra Todorović postali su tako prvi studenti u neposrednoj regiji koji su primljeni u ovo počasno društvo.

ESD društvo također prima i počasne članove iz struke, pa su tako u sklopu ceremonije u ovo počasno društvo primljeni i gđica. Sanela Omerčahić, direktorica Hotela Bellevue, kao i gdin. Mario Matković, direktor hotela Hilton Imperial.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije