Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strasbourg

Otvorena izložba 'Izazov kravate – kravata kao hrvatski doprinos globalnoj kulturi'

izazov kravate
Foto: Ana Erdelja
1/14
27.10.2015.
u 20:56

Izložbu i postrojavanje Počasne satnije Kravat pukovnije došli su pogledati i hrvatski europarlamentarci Biljana Borzan, Marijana Petir, Andrej Plenković, Dubravka Šuica i Ivana Maletić koji su rado pozirali s članovima pukovnije.

U zgradi Europskog parlamenta u Strasbourgu danas je otvorena izložba "Izazov kravate – kravata kao hrvatski doprinos globalnoj kulturi" u organizaciji zastupnika Tonina Picule i Academije Cravatice, a cilj je pridonijeti proglašenju Europskog dana kravate.

Izložbu i postrojavanje Počasne satnije Kravat-pukovnije došli su pogledati i hrvatski europarlamentarci Biljana Borzan, Marijana Petir, Andrej Plenković, Dubravka Šuica i Ivana Maletić koji su rado pozirali s članovima pukovnije. Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

>> Uz središnju proslavu u Zagrebu, nizom prigodnih izložbi i aktivnosti kravatu će se slaviti sve do kraja listopada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije