Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno pismo

Štrajkaši Srednje škole Petrinja poslali poruku sindikatima

Štrajk u Šibeniku
Dusko Jaramaz/PIXSELL
02.10.2015.
u 14:20

Zahtijevamo da nas nikada više ne povedete u štrajk do ispunjenja zahtjeva, a da nemate namjeru uistinu ići do kraja, poručuju

Povjerenik Sindikata Preporod u Srednjoj školi Petrinja poslao je, u ime sudionika štrajka iz te škole, otvoreno pismo čelnicima četiriju obrazovnih sindikata  (Nezavisni sindikat  znanosti  i visokog obrazovanja,  Nezavisni sindikat zaposlenih u  srednjim školama  Hrvatske, Sindikat hrvatskih učitelja, Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu Preporod).

 - Poštovani predsjednici navedenih sindikata, zahtijevamo da nas nikada više ne povedete u štrajk do ispunjenja zahtjeva, a da nemate namjeru uistinu ići do kraja. Zahtijevamo da nas nikada više ne vodite u štrajk iz osvete, a da to stvarno ne mislite i istovremeno razmišljate kako ćete već sutradan prekinuti sa štrajkom. Zahtijevamo da sjednete  za  zajednički   stol i  počnete  dogovarati  model  kako   četiri sindikata ujediniti pod jednu krovnu organizaciju. Mišljenja smo da, ako se odreknete svojih pozicija, ideju možete vrlo brzo realizirati. I na kraju, Vladi RH i Ministarstvu obrazovanja išporta,

 - Kako to premijer Milanović voli reći, ne poručujemo ništa, stoji u otvorenom pismu sudionika štrajka Srednje škole Petrinja.

>> I srednje škole izlaze iz štrajka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije