Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon događanja u Zagrebu

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara izdao uputstva za daljnje djelovanje

prosvjed branitelja, branitelji
Foto: Borna Filić/PIXSELL
29.05.2015.
u 15:45

Iz stožera pozivaju sve dragovoljce, branitelje i stradalnike Domovinskog rata, kao i sve koji žele suverenu, sretnu i stabilnu Hrvatsku, da izađu na trgove svojih mjesta sa zastavama, obilježjima...

Nakon svih događanja jučer i danas u Zagrebu Stožer za obranu hrvatskog Vukovara izdao je uputstva za daljnje djelovanje.

Iz stožera pozivaju sve dragovoljce, branitelje i stradalnike Domovinskog rata, kao i sve koji žele suverenu, sretnu i stabilnu Hrvatsku, da izađu na trgove svojih mjesta sa zastavama, obilježjima... U svojim uputama Stožer poziva sve građane da zapale svijeću svim žrtvama za slobodnu i samostalnu Hrvatsku, pomole se za mir i razum te pošalju poruku 100-postotnim invalidima u crkvi sv. Marka.

Isto tako pozivaju građane da organiziraju prijevoz, popišu ljudstvo, naprave tiskovne konferencije te fotografiraju skup i fotografije pošalju novinarima. Zadnja uputa Stožera je „čekajte spremno daljnje upute“. 

>> Milanović: Nitko neće ucjenjivati ne samo mene nego nijednog premijera Hrvatske 

>> UŽIVO Klemm: Odazvat ćemo se sastanku, trebamo maknuti ovu sramotu odavde

Komentara 22

Avatar neidemdalje
neidemdalje
16:22 29.05.2015.

Poruka onima u savskoj, u crkvi svetog marka, stožeru i svima koji hrvatsku smatraju svojom prćijom; poštujte zakone rh, poštujte volju građana izraženu na demokratskim izborima..

MI
miskec56
20:07 29.05.2015.

jel tu onaj josić,zaželili smo se njegovih veleumni komentara i izjava.

Avatar Zagor 74
Zagor 74
19:45 29.05.2015.

Sramota da se netko u državi želi staviti iznad zakona...ma kakav stožer, kakve upute, mi živimo u uređenoj državi EU, ali neki to ne žele?! Molim stožer da ne zastupa HR građane jer ja sam isto HR građanin, Hrvat, zagrepčanin i ne podržavam ih. A moja djeca će živjeti u zemlji bez stožera, Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije