Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Demo: Ujedinjenje oporbe samo je kompliment Milanu Bandiću

izbori
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
17.02.2017.
u 23:20

Siguran sam da ujedinjena oporba, pa ni s Ankom Mrak Taritaš, ne može napraviti ništa protiv Bandića, rekao je Miodrag Demo

Jedino ujedinjena oporba može na ovim izborima postići dobar rezultat, izjavio je u utorak predsjednik SDP-a Davor Bernardić, iz čega su mnogi zaključili da će stranka kojoj je na čelu podržati HNS-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba, Anku Mrak Taritaš. Kako je ta odluka o zajedničkom jurišanju na poziciju prvog čovjeka metropole primljena u stožeru Milana Bandića?

Njegov dugogodišnji suradnik i stranački kolega Miodrag Demo kaže da nikakve uzbune nema.

– Ujedinjenje oporbe samo je kompliment Bandiću. No, to samo ukazuje na pokušaj konsolidacije SDP-a nakon afera s Tomislavom Sauchom i unutarstranačkih obračuna. Ni HNS nije u ništa boljoj situaciji, riječ je o interesnoj skupini ljudi koja misli da je nešto dobroga napravila, ali i oni bi imali problema kad bi državna revizija malo pročešljala njihove račune. Sjetimo se samo dizanja aviona za let u Tursku Vesne Pusić, što je odmah zataškano. Siguran sam da ujedinjena oporba, pa ni s Ankom Mrak Taritaš, ne može napraviti ništa – kaže umirovljeni brigadir Miodrag Demo, dodajući kako je uvjeren da će Bandić dobiti još jedan mandat.

Nema operativnijeg čovjeka u gradu. Građani će ga ostaviti na tom položaju jer je najbolji među kandidatima – tvrdi Miodrag Demo, kojeg pitamo kako prognozira uspjeh kandidatkinje Sandre Švaljek.

– Kakvi rezultati stoje iza nje? Treba znati donositi odluke, poput Bandića. Grad nije samo ekonomija nego i cijeli niz politika, socijalne i drugih, što Bandić izvrsno vodi. U Gradu sve funkcionira, dao Bog da cijela država tako funkcionira – zaključuje Demo.

>> Evo što je o kandidatima za lokalne izbore odlučilo Predsjedništvo HDZ-a

Komentara 3

MI
MikiPrdekana
09:37 18.02.2017.

Gosp. Demo, da Bandic ima imalo obraza on se ne bi vise ni kakndidirao na izborima. Nije ispunio ni cetvrtinu svih svojih obecanja u ovih 16 god., o optuznicama da ne govorim.

RP
rpzagreb
18:03 19.02.2017.

Zakonom treba onemogućiti više od dva mandata jer ovo što prolazimo zadnjih godina je najcrnja noćna mora - moralna, društvena, financijska, razvojna kako god hoćete.

KA
kalinovac
09:25 18.02.2017.

pa šta hoćeš oni su uvjek ujedinjeni,misliš da ćete žičara spasiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije