Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.05.2015. u 11:48

Najvažnije je, docira Zmajlović, osobu uputiti na javni natječaj dodajući da i on radi isto u sličnim situacijama

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, pridružio se Siniši Hajdašu Dončiću u suptilnoj obrani kolege Orsata Miljenića. Dok je argument Hajdaša Dončića protiv Miljenićeve ostavke to što je on "jedan od njemu najdražih prijatelja u Vladi", Zmajlović ne vidi razlog za ostavku jer takvih razgovora "ima na stotine dnevno". Najvažnije je, docira Zmajlović, osobu uputiti na javni natječaj dodajući da i on radi isto u sličnim situacijama. Zašto natječaj? Jer Vlada ove godine planira zaposliti samo 1875 ljudi, a članova SDP-a je više, 39.500, precizira Globus.

Kineziologija školuje profesionalne trenere biljara

Damir Knjaz, dekan zagrebačkog Kineziološkog fakulteta, pohvalio se u Globusu velikim interesom kandidata za upis, čime su postali četvrti najtraženiji studij iza FER-a, Medicine i Ekonomije. Studirati se može 40 sportova zaključno s pikadom ili biljarom. "Svatko zaslužuje imati profesionalnog trenera", objašnjava dekan Knjaz te dodaje da će ubuduće djeca moći trenirati biljar s profesionalnim trenerom, prvostupnikom specijalistom za biljar. To su ta zanimanja budućnosti.

Josipa Rimac na tvrdoj stini plastikom povijest piše

Josipa Rimac, kninska gradonačelnica, raspisala je natječaj za 3 metra visok kip Franje Tuđmana od poliestera jer do 5. kolovoza nema vremena za odljev u bronci. Tako se na tvrdoj stini sada plastikom povijest piše.

Predsjednica omela Šukerovu depolitizaciju

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica RH, osobno je u Maksimiru uručila trofej Rabuzinovo sunce pobjedniku Hrvatskog nogometnog kupa i time se izložila riziku da joj se zamjeri na novom uplitanju politike u nogomet. Podsjetimo, prije točno godinu dana Davor Šuker, predsjednik HNS-a, osobno je spriječio pokušaj izaslanika tadašnjeg predsjednika RH, bivšeg ministra sporta Željka Jovanovića, da uruči trofej pobjedniku kupa. Tada je Šuker izdao i priopćenje kako će "s ciljem dodatne depolitizacije Hrvatskog kupa, od iduće godine (2015.) iskoristiti komercijalne mogućnosti takvog natjecanja, a pehar će dodijeliti predsjednik uprave tvrtke koja će biti ponosna što sudjeluje u hrvatskom nogometu".

>> Josipović optimizam temelji na slučajnim prolaznicima

>> Prgomet se neće politički angažirati osim za izbore

Komentara 3

UI
Uvijek_iskreno
13:56 22.05.2015.

To ce milanovic i miljenic za vikend sve na svoj sdpovski nacin rjesit...ne moze se zoki miljenica rjesit, kad mu je on glavni kadrovnik!!

OS
osica
13:10 22.05.2015.

zapošljavali su svoje od prvog dana. To nije ništa novo. Jedan dokaz koji ne mijenja suštinu . Znamo , vidimo svatko u svojoj sredini, "pa ne živimo na Marsu iako oni misle da da " i ova snimka je kapje kap u moru, i došla je prekasno, jer mnogi od nas ne vjeruju ni svojim očima . Njihove obrane kolege ministra su degutantne, " najbolji prijtelj, najviše mi se sviđa...... kao da vode kazališnu družinu. " Ajde "dobrice ljepotani još malo" .

LU
lukabulic
09:01 23.05.2015.

dali je netko vidio taj javni natječaj za te poslove-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije