Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Što pokazuje verbalni rat šefova najjačih stranaka

naslovnica
Foto: VL
16.02.2016.
u 00:00

Za očekivati je da će se njihov sukob i retorika još više zaoštravati

Tek što je završila ostrašćena kampanja za parlamentarne izbore pa nastupio period pregovora s Mostom oslobođen teške izborne artiljerije, ponovno smo u središtu političkih obračuna. Žestoka retorika šefova dviju najvećih političkih stranaka Tomislava Karamarka i Zorana Milanovića postala je svakodnevica.

Budući da Milanovića u travnju, a Karamarka krajem svibnja ili početkom lipnja očekuju unutarstranački izbori, to ne iznenađuje. Zbog toga će se takva retorika nastaviti i dalje.

Štoviše, još više će se zaoštravati, posebice ona Zorana Milanovića prema HDZ-u s obzirom na njihovu tanku većinu u Saboru. Koja, vjeruju u SDP-u, neće dugo trajati. Milanović tako vrh vlasti, predsjednicu i premijera, naziva šačicom probisvijeta. Karamarko pak poručuje da je onaj tko je protiv HDZ-a protiv vlastitog naroda jer HDZ proizlazi iz naroda.

Kamo nas to sve vodi?

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili prelistajte u našem e-izdanju.

>>U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

U Njemačkoj je za kredit do 1000 eura kamata 0 posto bez troškova obrade

Povijesni dan: Kandidatura za članstvo u EU rješenje je i hrvatskog pitanja u Bosni i Hercegovini

Institut za financije: Na preprodaji igrača Dinamo zaradio više od milijardu kuna

Foto: VLm

Komentara 40

MA
marmars
21:50 15.02.2016.

Ovo Zokino ponašanje vi nazivate komunikacijom? Dobre šale nikada dosta!

Avatar ČEPlN
ČEPlN
21:21 15.02.2016.

pokazuje mnogo toga, to je najbolji pokazatelj zasto je od 1945 do 2016godine 2 000 00o najboljih hrvata uspjesno u svijetu a protjerano iz hrvatske. da je ostalo tih 2 000 000 u hrvatskoj ovakvi bi cistili ulice

SA
sanjaaa0801
22:13 15.02.2016.

Do kada ce Vecernji izjednacavati krivnju Milanovica i Karamarko?? Pa zna se tko je posljednje 4 godine radi na rastakanju svega hrvatskog i umjetno stvarao podjrle na mi ili oni???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije