Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.11.2014. u 14:20

O svemu smo od televizije čuli o Bandiću, ali HRT, Nova TV i RTL TV nisu pokazale ni mrvicu znatiželje za pet komada prtljage koju je iznio iz zatvora. Pokazale su istu ravnodušnost prema običnoj ljudskoj znatiželji

HRT-ova rubrika „Bez komentara“, sinoć malo prije devet sati na Četvrtom programu pokazala nam je skraćenu verziju poznatog medijskog događaja: političar izlazi iz zatvora.

Ovaj put je to g. Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, koji sam vuče svojih pet torbi u smjeru osobnog automobila. O njegovoj popularnosti, bolje rečeno poznatosti, svjedoči i to da se njime bavi rado gledana rubrika u kojoj se mogu vidjeti pande kako se igraju s čuvarem u zoološkom vrtu i slične rijetke senzacije.

Ne zna se je li sada g. Bandić poznatiji nego ikada, još nema anketa, no sigurno je da je on osoba koja izaziva do sada najveću znatiželju hrvatskih medija i javnosti uopće. Postao je toliko poznat da smo očekivali kako će mediji iskopati sve iz njegove prtljage koja se sastojala od velike crne vreće za smeće u lijevoj ruci, velike karirane torbe u desnoj, crvenog ruksaka preko desnog ramena i dvije poveće vrećice neodređenog oblika, također u desnoj ruci. Nažalost, ni jedna od tri nacionalne TV kuće nije nam pokazala što to g. Bandić nosi – sve tri pokazale su istu ravnodušnost prema običnoj ljudskoj znatiželji.

Ni novinarke i novinari nisu ga pitali što nosi. Danas ujutro, na školskom igralištu gimnazije u Kušlanovoj, sjetili su se pitati koliko je pretrčao. Šteta je što dvije komercijalne TV i javna TV podjednako nemaju osjećaja za ono što gledatelje zanima.

>> Bandić obilazi odvjetnike, na ulici ga izljubila Iva Majoli

>> Bandić izašao! Odvjetnik Hanžeković dignuo kredit na 15 milijuna kuna za jamčevinu

>> Pogledajte emotivan susret Bandića sa suprugom, prijateljima i Rudijem

Komentara 20

Avatar brk2101
brk2101
14:46 20.11.2014.

Dobivati plaću za komentiranje tv programa. Moj san.

LA
laki13
15:17 20.11.2014.

kusur od 10 mil eura !!!!!!!!!!

SW
swic
14:50 20.11.2014.

Luda pitanja ? kondomi kad vas interesuje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije