Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NDH je bila zločin'

Stjepan Mesić: Tito je najveći sin hrvatskog naroda

Stjepan Mesić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
24.10.2016.
u 21:36

Za NDH je kazao da je bila "zločin u ideji i u izvedbi".

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, gostujući u emisiji Pressing televizije N1, govorio je o Josipu Brozu Titu i NDH

- Tito je najveći sin hrvatskog naroda i ne samo hrvatskog naroda - kazao je Mesić. 

Za NDH je kazao da je bila "zločin u ideji i u izvedbi". - Ja sam samo jednom bio u Australiji kada su se pjevale neke pjesme, ali nigdje nisam veličao ustaštvo", kazao je Mesić o spornoj snimci. 

Smatra kako ne postoji mogućnost da se ponovno ujedine države nastale raspadom Jugoslavije. 

- Dva eksperimenta su završila u krvi. Jedini izlaz je za nas Europska unija - rekao je Mesić i dodao da će države Balkana "ući u EU". 

>>Na premijeru novog Grlićeva filma došli Mesić, Ćiro, Vesna Pusić...

>>Mesić: Dolaskom Plenkovića HDZ nije postao moderna konzervativna stranka

Komentara 395

MA
MarioG
21:53 24.10.2016.

Najveci masovni ubojica je bio Tito. Tek danas to vidimo kad se jame otvaraju a kosti zivo zakopanih jos svjedoce.

DU
Deleted user
21:46 24.10.2016.

Ha ha ha!! Ovaj je zapeo u 1980-toj i ljubicici bijeloj. Sad je sasvim jasno da bi nam bolje bilo pod cetnicima nego Titom. Barem bi znali tko nam je neprijatelj, svi bi Hrvati bili zajedno, izborili bi slobodu kadkad tad i danas bi bili svoji. Ovako smo zarazeni virusom titoizma i komunizma i nikad necemo naprijed. Tito=Staljin=Hitler

BA
baniček
21:45 24.10.2016.

najveći sin hrvatskog naroda je bio stjepan mesić i ne znam zašto nije uhićen kada se klanjao zvijezdi petokraki kao zločinačkom znakovlju. takve ko on bi trebalo pohapsit i odpeljat na Hudovu jamu,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije