Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Stiže zahladnjenje: U većini zemlje kiša, u gorju će padati i snijeg

Snijeg u Zagrebu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
09.02.2016.
u 19:44

Sutra nas očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno s kišom, u gorju susnježicom i snijegom, a susnježice i snijega može nakratko biti i u nizinama

Meteoalarm izdao je narančasto upozorenje za osječku, riječku, splitsku i dubrovačku regiju zbog naglog zahladnjenja koje nam stiže. U većini zemlje puše jak vjetar zbog čega je upozorenje i izdano.

Sutra nas, naime, očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno s kišom, u gorju susnježicom i snijegom, a susnježice i snijega može nakratko biti i u nizinama, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

Oborina će biti na Jadranu i u područjima uz Jadran, a mjestimice mogu biti obilnije. Prema kraju dana očekuje se slabljenje, zatim i prestanak oborina, a u noći sa zapada i postupno razvedravanje. Umjeren i jak, u istočnim krajevima povremeno olujan jugozapadnjak, na Jadranu jako i olujno jugo i južni vjetar, okrenut će na umjeren i jak, ponegdje i olujan sjeverozapadnjak i zapadnjak.

Ujutro i prijepodne temperatura zraka uglavnom će biti između 9 i 14 °C, zatim postupno hladnija.

Vrijeme će ostatak tjedna uglavnom biti kišovito s temperaturama nižim nego ovih dana, no ipak iznad ništice.

Foto: Meteoalarm screenshot

Komentara 1

DU
Deleted user
20:59 09.02.2016.

Istra nije Riječka regija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije