Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsurdi hrvatske politike

Petrina poručio Marasu: Ni mrtav ne bih u SDP

Stipe Petrina
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.02.2016.
u 21:36

– Ni mrtav. To ne dolazi u obzir. Apsurd hrvatske politike je da vas, ako napadnete HDZ, odmah svrstaju u SDP i obrnuto – tvrdi saborski zastupnik Petrina.

Stipe Petrina simpa mi je lik. Čini mi se iskren i sposoban. Dijelimo dosta političkih stavova i ne bih imao ništa protiv vidjeti nekog kao Petrinu u SDP-u”, objavio je Gordan Maras na Facebooku. 

Hoćete li prihvatiti Marasov poziv i učlaniti se u SDP?

– Ni mrtav. To ne dolazi u obzir. Apsurd hrvatske politike je da vas, ako napadnete HDZ, odmah svrstaju u SDP i obrnuto – tvrdi saborski zastupnik Petrina.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:48 07.02.2016.

Šteta, lik koji je već 20 godina u lažnoj invalidskoj braniteljskoj mirovini zbog ranjavanja u jaknu bi se odlično uklopio u SDP u kojem je do sada glavna braniteljska vedeta bio stanoviti PFM, lik misteriozno izliječen od lažnog PTSP-a, lažni ratni invalid koji nikada nije bio ranjen, lažni zapovjednik s Trpinjske ceste, lažni dragovoljac koji je mobiliziran izvlačenjem iz podruma i koji je junački odlikovan nakon što je bježao s prve linije zbog lažno uraštenog nokta.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:50 07.02.2016.

Meni je Petrina bio najbolji kod Ace Stankovića. I Aco isto. Aco: neki vas optužuju da se lažno predstavljate kao dragovoljac HOS-a? Stipe: Ja san bija u prvome vodu 113. brigade. Aco: Kažu i da niste dragovoljac? Stipe: A gledajte, ja nisan služija onu staru vojsku...Aco: Dobro, idemo dalje....

TO
torcidaš
21:58 07.02.2016.

Petrina je HČSP ov ljudi kako ne kuzite Hrvatska cista stranka prava, po Milanovicu USTASKA stranka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije