Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Petrina:

'Orešković daje potporu Karamarku, unatoč svim aferama. Valjda je sada jasno tko je premijer'

Stipe Petrina
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.05.2016.
u 16:28

'Ako sada nije građanima ove zemlje jasno tko je premijer i čiji je on proizvod, onda nikakav lijek neće pomoći da se ovome narodu otvore oči", napisao je na Facebooku Stipe Petrina.

"Unatoč svim aferama, dokazima, Orešković daje potporu Karamarku. Ako sada nije građanima ove zemlje jasno tko je premijer i čiji je on proizvod, onda nikakav lijek neće pomoći da se ovome narodu otvore oči", napisao je na Facebooku svoje nezavisne liste saborski zastupnik i načelnik Primoštena Stipe Petrina

Podsjetimo, premijer Tihomir Orešković je danas kazao da će prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko imati njegovu podršku u vezi zahtjeva za njegov opoziv iz Vlade. 

Čelnik Mosta Božo Petrov je jučer objavio kako će Mostovi ministri glasati za Karamarkov opoziv, a isto će učiniti i Mostovi saborski zastupnici kada prijedlog dođe u Sabor. 

"Dok nam država propada, dok tonemo u bezdan i dok očekujemo grčke i još gore scenarije, oni se hvale, nazdravljaju, nižu privatne dobitke i redom da ne nabrajam. Mostovi se srušiše, ostaje močvara, preko koje nas ni ovi ni oni neće prevesti, osim ako se sami ne potrudimo i stjeramo sve u kut, da ne kažem tamo gdje treba", zaključio je svoj status Stipe Petrina.

Komentara 46

FO
Fortuna1980
16:33 27.05.2016.

Jasno je da ti nisi niti ces ikada biti!!

BU
Bulaba
16:32 27.05.2016.

Ohohoho, evo i naše poštenjačine i moralne vertikale koja je 15 godina u invalidskoj braniteljskoj mirovini nakon što je ranjen u jaknu, ahahaha.

DU
Deleted user
16:32 27.05.2016.

rugala se sova sjenici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije