Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Mostovac

Stipe Petrina o mandataru Oreškoviću: Što je on? Ništa

Stipe Petrina
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/2
21.01.2016.
u 17:36

Meni je nepojmljivo da se Most zalaže za moralnost, poštenje i stručnost. Pa ne znam koje karakteristike ima kandidat za prvog potpredsjednika vlade, kaže Petrina

Bivši Mostovac, saborski zastupnik Stipe Petrina nije oduševljen predloženim ministrima koji će sjediti u Vladi Tihomira Oreškovića.

– Poznajem ove ljude iz Mosta i ne vjerujem da će se moći nositi s tim problemima. Meni je apsurd da netko može biti ministar koji, eto, ima uspjeha s europskim fondovima. Pa nije vam to neka pohvalna ili pozitivna karakteristika. Meni su europski fondovi malo vještije prošenje, pa mi ne želimo državu u kojoj ćemo prositi nešto od nekoga i meni je apsurd da bi to bila neka pozitivna karakteristika za ministra i to ministra gospodarstva – komentirao je gradonačelnik Primoštena.

Kaže kako su mu neka imena "jednostavno nepojmljiva".

– Neke ljude i ne znam i neću o njima govoriti. Ali meni je nepojmljivo da se Most zalaže za moralnost, poštenje i stručnost. Pa ne znam koje karakteristike ima kandidat za prvog potpredsjednika vlade. Druga stvar, neshvatljivo mi je da se razgovara o imenima ljudi koji će biti ministri, a da mandatar bude na drugom mjestu. Pa valjda će ta vlada imati njegovo ime, Vlada Tima Oreškovića. I valjda Tim Orešković odlučuje tko će biti ministar i na koji će način voditi državu – dodao je.

No, lijepih riječi nema ni o budućem premijeru Tihomiru Oreškoviću.

– Ne vidim ni jednu karakteristiku mandatara koja bi bila prednost za ovo vrijeme i situaciju u kojoj se danas nalazi Hrvatska. Što je on? Ništa – oštro je zaključio Petrina. 

>> Evo što su svjetske agencije napisale o Vladi Tihomira Oreškovića

Komentara 134

RO
rommy
17:49 21.01.2016.

Tko ovom liku plitkog mozga daje prostor u javnim medijima za laprdanje? Kome je važno njegovo mišljenje?

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
17:50 21.01.2016.

A tko si ti ...muflonu?

PR
prasoje
18:10 21.01.2016.

Petrina, ti si primitivno, zavidno i nepismeno smeće. Kad ti čujem glas dobijem mučninu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije