Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Petrina

Mirko Rašković tražio je 60.000 eura za dovođenje Srba na izborno glasanje

Stipe Petrina
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
28.11.2015.
u 11:06

Petrina piše i da je nejasno tko je dao novac Raškoviću jer su autobusi iz Srbije ipak došli i "svi putnici"

Primoštenski gradonačelnik Stipe Petrina i ujedno jedan od nezavisnih kandidata na listi Mosta sinoć je na Facebooku objavio stav o Mirku Raškoviću, saborskom zastupniku SDSS-a. Napisao je da Raškovića poznaje još od 2009. godine.

"Tražio je od SDP, HNS i moje nezavisne liste 60.000 eura, da dovede 30 autobusa Srba koji bi glasali za SDP-ova župana Duška Živkovića, za zamjenika župana HNS-ovca Gorana Jurkovića i jednog kandidata za dožupana sa moje Nezavisne liste. Činjenica je da se tada Raškoviću novac nije dao niti mu se to mislilo dati sa naše strane."

Petrina piše i da je nejasno tko je dao novac Raškoviću jer su autobusi iz Srbije ipak došli i "svi putnici" su imali ceduljicu s uputama za glasanje na kojoj je pisalo da trebaju glasati za župana Gorana Pauka (HDZ) i gradonačelnicu Knina Josipu Rimac (HDZ).

Petrina piše da ga je ponovno susreo na lokalnim izborima 2013. kada je iste usluge nudio Aniti Bara, kandidatkinji SDP-a za županicu, "ali je ovaj put je cijena bila upola manja "samo" 30 000 eura. Obzirom da me Anita konzultirala oko te "ponude" savjetovao sam joj da se kloni Raškovića jer je po mom mišljenu na strani onoga koji plati a ako je moguće uzet će pare od obadvije strane.", piše Petrina koji je dodao i da je činjenica kako HDZ u Šibensko-kninskoj županiji ima prevagu u Županijskoj skupštini isključivo zahvaljujući SDSS-u. 

>> 'Moj je stav jasan: znam da sigurno neću s HDZ-om. To mi je nezamislivo'

Komentara 212

Avatar Bruno
Bruno
11:32 28.11.2015.

Ovo je vrhunac antihrvatske politike. Zamislite. Čovjek koji živii u Hrvatskoj, koji je dožupan i novopečeni zastupnik u Saboru RH se proglašava izdajnikom i prijeti mu se smaknućem jer je radio za interese RH i jer drži da predstavnici nacionalnih manjina trebaju dati potporu onome tko ima većinu bez nacionalnih manjina. Za razliku od njega se protežiraju ljudi koji rade i radili su protiv interesa RH u ratu i danas. Nisu problem razni ministri i ministarke koji su u ratu služili neprijateljima Hrvatske. Njih se štiti, njima se daje publicitez i njima se vjeruje. Oni čine trećinu vlade RH.To su oni koji šire sliku o Hrvatskoj kao fašističkoj tvorevini i koji provode politiku SANU 2. Što mislite kakva je vlada i kakvi su mediji koji stoje iza takve politike? Tko je Petrina, Čiji su to mediji i čija je to vlada? Probudite se Hrvati i Hrvatska dok je još vrijeme !!! Komentar posudjen.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:34 28.11.2015.

petrina i istina... hahah ... da, naravno... sad mu sinulo što se događalo 2009. ... i sdepejci odbili srbe, a srbi glasali za hdz... hahahaha... koji komad inteligencije!

Avatar zajutrak
zajutrak
11:31 28.11.2015.

Stipe , ak je i od tebe, previše je, sad si se sjetio...., ti mi se najmanje sviđaš u bilo kakvoj opciji Mosta, tebi je Juga zakon i ne buš dugo izdržal u državnoj politici, za tebe je isto kao i za Keruma, lokalni šerif.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije