Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Iskusan sam...'

Mesić ponudio pomoć Trumpu: 'Pobijedili ste iako je sve bilo protiv vas'

Stipe Mesić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
12.11.2016.
u 15:09

Dio je to čestitke koju je na engleskom jeziku bivši predsjednik RH objavio i na svojoj službenoj stranici.

Bivši predsjednik RH Stipe Mesić, još je jedan u nizu koji je čestitao novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu. Pritome nije štedio na riječima hvale i oduševljenja novim predsjednikom SAD-a. 

"Kao netko tko je, za razliku od vas, većinu svog života proveo u politici (bio sam i deset godina predsjednik Hrvatske), vjerujte mi da znam što govorim kada kažem da ste pobijedili iako je sve bilo protiv vas. Iako nisam više aktivno uključen u politiku, pažljivo sam i s velikim zanimanjem pratio cijelu kampanju. Osjetio sam olakšanje kada sam čuo kako govorite o vanjskoj politici te mjestu i ulozi SAD-a u svijetu, navodi Mesić.

Dio je to čestitke koju je na engleskom jeziku bivši predsjednik RH objavio i na svojoj službenoj stranici. 

- Bili ste suočeni s udruženom frontom establišmenta i mainstream medija i briljantno ste se s njima borili, dobili ste veliku bitku, piše Mesić.

- Nametanje režima i izazivanje konfrontacije s Rusijom su najveće pogreške koje je Washington učinio posljednjih godina. Vjerujem da ćete moći voditi i Ameriku i svijet prema boljoj i obećavajućoj budućnosti, piše Mesić.

- Bilo bi mi drago kada bih dobio priliku susresti se s vama, pogotovo ako biste bilo kada pomislili da bi vam iskustvo i znanje predsjednika jedne malene europske države moglo biti od pomoći, zaključio je svoju čestitku Mesić.

>>Trump bira lojalne republikanske konzervativce i uspješne biznismene i bankare

>>Njemački konzervativci upozoravaju na Trumpov efekt u Njemačkoj

Komentara 90

Avatar juricamesko
juricamesko
15:15 12.11.2016.

Stevicu Mesića za savjetnika Trumpu.plaća nije problem mogu i čekovi ionako se dobro snalazi sa dolarskim čekovima.

BU
Burger
15:22 12.11.2016.

Hahahha

BU
Burger
15:22 12.11.2016.

Hahahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije