Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike

Pauletić i Tepeš oštro o Stipi Mesiću: On je ostarjeli političar

Robert Pauletić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
20.05.2016.
u 10:04

Pauletić smatra i da Mesić podmeće Boži Petrovu kad kaže da Mostu smeta Mesićev antifašizam te da je moto bivšeg predsjednika da su svi koji ga ne vole – fašisti.

Zamjenik ministra turizma Robert Pauletić na Facebooku je oštro komentirao jučerašnji nastup bivšeg predsjednika Stipe Mesića, pogrdno ga nazvavši "ostarjelom i ishlapjelom karikaturom političara", ali i "starcem zaslijepljenim prividom o vlastitoj važnosti u tolikoj mjeri da čak fantazira o još jednoj kandidaturi za predsjednika Hrvatske".

Pauletić smatra i da Mesić podmeće Boži Petrovu kad kaže da Mostu smeta Mesićev antifašizam te da je moto bivšeg predsjednika da su svi koji ga ne vole – fašisti.

Za Pauletića je Mesić isluženi političar koji to nije u stanju shvatiti, "nebitni starčić kojem država više ne može plaćati fatamorganu da je još svjetski važan državnik". 

 

A Mesićeve izjave i sarkastično prozivanje Bože Petrova i Ivana Tepeša prokomentirao je i predsjednik stranke HSP AS.

– Ono što je Mesić rekao i izmišljanje da smo mi protiv antifašizma govori osoba za koju znamo što je pjevaoTroškovnik tog ureda smo dobili, a mi smo naveli da s obzirom na 63 putovanja, morali bismo znati koja je točno uloga tih putovanja. Nikada nismo dobili adekvatan, zapravo nikakav odgovor. Uputili smo naš prijedlog izmjene dopune zakona za vrijeme prošle vlade, ali nikad nije došao u proceduru. Sad su to kolege iz Mosta uputile u proceduru – kazao je Tepeš za N1 te dodao:

– Mesić je to u svom stilu na takav način prezentirao. Ne bih puno komentirao njegov stil, ali naravno da to ne stoji. Svi znamo što je on pjevao i ja ne vidim po čemu je on antifašist i kako se to mjeri.

Mesić je posumnjao u ustavnost ukidanja ureda.

– Mora biti onako kako mora biti. Ako pravo poznaje žalbe, to je tako – zaključuje Tepeš.

>> Ako treba, zbog zatvaranja ureda ići ću na Sud za ljudska prava! A mogu se i kandidirati za predsjednika

Komentara 65

DU
Deleted user
10:20 20.05.2016.

Zanimljivo kako VL ignorira Jakovinine "nepodopštine" u iznosu od 1,2 milijarde kuna! Da nije stigla oštra kritika iz EK vjerojatno bi vuk pojeo magare

DU
Deleted user
09:55 20.05.2016.

Istina

Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:32 20.05.2016.

Nikako da čujem gdje su završili čekovi iz Australije koje je Mesić brižno i brzo spremio u đep. Nadalje jako me zanima koji je to prijatelj odnosno od kud mu mililijun kuna sa kojim je kupio stan. Kad če već jednom shvatiti da živi u Hrvatskoj i tako se početi uljudno ponašati prema Hrvatima. Pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije