Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija HDZ-a

'Stazićeve izjave vrijede onoliko koliko je plaćao ljetovanje u državnoj rezidenciji - 7 kuna'

Nenad Stazić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.03.2014.
u 16:33

Takva stranka se treba ugasiti - rekao je Nenad Stazić u svom izlaganju o slučaju Fimi media i HDZ-u

Nakon što je SDP-ov Nenad Stazić u Saboru rekao kako on smatra da bi HDZ trebalo ugasiti bez obzira na konačnu presudu u slučaju Fimi media reagirali su iz te stranke.

"Smatramo da je sasvim bespotrebno komentirati izjavu g. Stazića. Njegove izjave vrijede upravo onoliko koliko je godinama plaćao svoje ljetovanje u državnoj rezidenciji! A podsjećamo da je dan ljetovanja plaćao sedam (7) kuna", poručili su iz HDZ-a u kratkom priopćenju.

Podsjetimo, Stazić je u svom izlaganju, govoreći o HDZ-u, rekao kako su se oni "borili da dođu na vlast da bi mogli pljačkati zemlju. Pa to je prestrašno, takva stranka se treba ugasiti".

>> Stazić: HDZ treba ugasiti, oni su se borili da dođu na vlast da bi mogli pljačkati zemlju

Ključne riječi

Komentara 34

B2
bokida 2
16:56 12.03.2014.

Nije bitno šta govori nego tko govori. Tu je svemu kraj.

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
17:07 12.03.2014.

točan naslov....i svaki dan može jednako vrijedan naslov za ovu karikaturu od morala

AL
Alkana
16:58 12.03.2014.

Optuživati ovaj sadašnji HDZ za krađu koju je napravio Sanaderov HDZ je bezobrazno. Ako ima još koji HDZ-ovac koji treba odgovarati, neka odgovara, ali kolektivna krivnja ne postoji u demokraciji, jedino još u komunističkim glavama, osim kad bi se moglaa odnositi na njih! Ali drugovi su sada uhvatili priliku da unište sve što je hrvatsko i što je na bilo koji način doprinjelo uspostavi Hrvatske koju nisu htjeli a sad je moraju trpjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije