Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik Sabora

Stazić se obrušio na javnu televiziju: Ne znaju svoj posao

'03.07.2012. , Zagreb - Raspravom o izvrsenju proracuna za 2011. godinu u Saboru je nastavljena 4. sjednica. Nenad Stazic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
28.11.2014.
u 19:15

Godine 2006. i 2007. nerealno je rastao BDP zbog pogodovanja građevinskom sektoru, građenja tunela i cesti bez rezona – kazao je ministar Siniša Hajdaš Dončić

Možemo pričati o očekivanjima ili percepciji, ali za potpunu priču vratimo se u razdoblje od 2003. do 2010. kad je vladala kleptokracija, pogodovanje vladajućoj stranci i interesnim skupinama. Godine 2006. i 2007. nerealno je rastao BDP zbog toga, zbog pogodovanja građevinskom sektoru i građenja tunela i cesti bez rezona. Sve dolazi na naplatu jer, kad nemate vlastitu akumulaciju, onda se zadužujete. Stoga lažni populisti i moralisti pričaju da bi sad moglo biti drukčije – kazao je u petak navečer ministar Siniša Hajdaš Dončić na konvenciji SDP-a Varaždinske županije.

Dodao je da sljedeće godine, sad kad je građevina uglavnom propala, očekuje lagani rast izvoza i osobne potrošnje. Završio je mišlju kako sa suprotne strane imaju "čudnovate skupine čudnovatih čudnokljunaša".

Potpredsjednik Sabora Nenad Stazić pak dodao je kako HDZ pokušava plasirati spin da je HDZ jednako Hrvatska. A spin da je ova Milanovićeva Vlada neuspješna pak im je, zahvaljujući medijima,  uspio, dodao je te nadugo i naširoko objasnio zašto to nije točno. Izvan konteksta kazao je i kako ga je boljelo godinama gledati kako se od njegova prireza obnavljaju crkve u Hercegovini. Ako se obnavljaju, neka su barem onda zagrebačke, kaže.

Stazić se obrušio i na javnu televiziju zbog izraza "javno je poznata stvar da je ova Vlada nesposobna", rekavši da ne znaju svoj posao, a financiraju se sa 85 kuna iz svačijeg džepa. Dometnuo je mogućnost "kako bi bilo njima kad bi to ukinuli?" Prozvao je i izvještavanje Branimira Bilića iz Vukovara, nazvavši ga najgorim novinarom koji je cijeli prijenos koristio za napade na Vladu.

>> BDP u trećem kvartalu manji za 0,5%

>> 'Pad BDP-a iznenađenje je za neke ljude u Vladi, a za ostale nešto što je nažalost normalno'

Komentara 98

MS
mare_split
19:29 28.11.2014.

Staziću: vama bi druže crveni moralo biti svejedno gdje se grade katoličke crkve, jer su vam baš sve - predaleke! Hajdašu: budite dosljedni svojoj gluposti pa se idući put kad autom budete putovali od Zagreba do Splita ne vozite tunelimaa i cestama koje su 'građene bez rezona'! Svima: ... a rezon je ... što prije vratiti RH Hrvatima!

Avatar navijač
navijač
20:05 28.11.2014.

Mi ćemo svojim novcem bolje obnavljati crkve po Hercegovini nego poplave po Srbiji kao Stazić i SDP.

MA
mate45
20:24 28.11.2014.

Hercegovačke majke ne plaču za svojim sinovima koji su pali za Hrvatsku da bi stazić (namjerno pišem malim slovom) mogao sad lagodno živjeti i olajavati Hercegovinu. Uostalom njemu ništa i ne znači slobodna Hrvatska pa je zato koliko i kivan ne samo na Hercegovce, nego na sve hrvatske domoljube.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije