Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj ide dalje

Stanari šibenske jezgre na sudu zbog Azimuta

Azimut prosvjed
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
02.09.2014.
u 19:28

Ono što je sigurno jest da stanari žele postići da buka iz Azimuta prestane i da im se nadoknadi šteta koju su do sada zbog te buke pretrpjeli

Stanari šibenske stare gradske jezgre koji žive uz klub Azimut tužbom će pokušati doći do željenog mira u sitne noćne sate. Kako doznajemo od njihove odvjetnice Mije Baljkas, 18 stanara u najbližem krugu kluba podnijelo je Općinskom sudu u Šibeniku tužbu, no koga točno tuže, odvjetnica ne želi otkriti. I iako se priča da je među tužiteljima i šibenski biskup Ante Ivas, njegov tajnik don Roko Glasnović to nam nije potvrdio, ali ni demantirao.

Ono što je sigurno jest da stanari žele postići da buka iz Azimuta prestane i da im se nadoknadi šteta koju su do sada zbog te buke pretrpjeli. Osim tužbe, stanari su slučaj prijavili i sanitarnoj inspekciji.

– Ne želimo otkrivati detalje o tuženicima ni tužiteljima jer držimo da je cijela ova priča otišla predaleko – poručila je odvjetnica Baljkas. Njeni klijenti su, dodaje, spremni na razgovor s Gradom i predstavnicima Azimuta kako bi se našao kompromis. Stanarima oko Azimuta nije cilj, kaže, da se klub zatvori. Ali trebaju poraditi na unutarnjoj izolaciji prostora i znati da rade u staroj gradskoj jezgri

>> Biskupov prozor samo je 10 metara od izvora buke

Ključne riječi

Komentara 17

DI
Dijaspora
21:45 02.09.2014.

Svi ovi koji podržavaju klub i buku neka ga stave sebi pod prozor pa da vidimo koliko će dana izdržati. Tu treba tužiti gradsku upravu i onoga tko je dao dozvolu za rad.

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
21:18 02.09.2014.

Jel i za ovo kriv biskup Ivas? Ajmo antikristi, napadajte sada!

M1
marin_11
21:44 02.09.2014.

Di je sad bijedna ljevičarska , ateistička žgadija !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije