Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Srpski mediji razapeli Tadića: 'Jado jadni!' Vulin: 'On je izišao i rekao da smo mi za prsa krivlji za rat'

Informer
Foto: Screenshot
1/4
31.08.2016.
u 17:34

''Boris Tadić napao Srbiju zbog ustaša'', stoji na naslovnici srpskog Informera

Optužba Borisa Tadića kako Srbija samo simulira politiku pomirenja dočekana je na nož od srpskih medija koji ga optužuju da stoji u obrani najgoreg ustaše – Zorana Milanovića.

– Zato je mnogo opasnije to što Tomislav Nikolić, kao predsjednik Srbije, uspoređuje Zorana Milanovića s ustašom, a poznato je da se Milanović uvijek otvoreno suprotstavljao ustašluku u hrvatskoj državi – izjavio je Tadić, kojem je, kažu srpski mediji, promaklo priznanje Zorana Milanovića kako je njegov djed bio ustaša.

– Ova vlada samo simulira politiku pomirenja. Tjedan dana razmjenjuju uvrede, organiziraju se TV emisije govora mržnje i huškanja, a onda tjedan dana upućuju mirotvorne poruke. Tu nema nikakve iskrenosti – dodao je Tadić.

Na Tadića se obrušio i ministar rada Aleksandar Vulin:

– Tadić se proslavio onim svojim isprikama Hrvatskoj. Nitko to od njega nije tražio, Hrvati to nisu očekivali. Srbi pogotovo to nisu tražili i očekivali. On je izišao i rekao da smo mi za prsa krivlji za rat. Ne znam kako je odredio koja je veličina tih prsa i kako je došao do toga da smo mi krivlji za rat. Odlično je ako ste bivši predsjednik, još pljunete po Srbiji i ako je moguće kažete da je Vučić ratni zločinac i zlikovac. Daje se opravdanje politici naših susjeda da smo svi krivi. Nismo svi krivi, ne pristajem na te simetrije – poručio je. 

>> Nikolić i Vučić u četvrtak se sastaju s vođama Srba u BiH zbog referenduma u Republici Srpskoj

Komentara 83

OR
Orkan1
18:36 31.08.2016.

Srbi pustite nas vise na miru dosadni ste.Imate svoju zemlju i uzivajte u njoj.Mi Hrvati imamo svoju i uzivamo u njoj briga nas za vas i vasu zemlju.Evo idem se malo okupat u nasem prekrasnom Hrvatskom moru i ajte zdravo srbi žurim.

AR
aristip
17:59 31.08.2016.

Ovo je samo još jedan dokaz da razumna politika i političari u Srbiji ne prolaze, samo ekstremisti Vučić, Vulin, Dačić i ostala velikosrpska kamarila imaju prostora u srbijanskim medijima. Ovoliko mržnje prema Hrvatskoj i Hrvatima srpski mediji nisu iskazivali ni 1991. godine.

PO
pozgajs
17:52 31.08.2016.

Vučić u Srbiji je centar, u vladi ima gay ministre. LGBT zajednica je uz Vučića, koalicijski partneri su mu ljevičari koji su u europskim socialistima kao i sdp, a ovaj Tadić je jedva prešao izborni prag od 5 posto. Vučića zapad obožava, a Milanović ga zapravo vrijeđa kao i Tadić jer je Vučić postao ljeviji od njih dvojice. Informer i Kurir se mrze, a vlasnik kurira ima vlasništvo u jednim našim dnevnim tiskovinama, pitam se kojim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije