Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brkić na fejsu

Srbi su '91. imali više tehnike i oružja, ali pobijedilo ih je hrabro hrvatsko srce

Milijan Brkić, Gordan Jandroković i Željko Reiner
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.03.2017.
u 13:38

Boj ne bije svijetlo oružje, već srce u junaka, napisao je Milijan Brkić na svom Facebook profilu.

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić na svom se Facebook profilu osvrnuo na analizu objavljenu u Globusu "Moskva Beogradu isporučuje moćno oružje, Vojska Srbije opet postaje jaka".

Komentiravši "Putinov predizborni dar Vučiću" Brkić je napisao:

Boj ne bije svijetlo oružje, već srce u junaka.

Niti jedan uspjeh ne ovisi isključivo o sredstvima i alatima kojima raspolažemo, već o našem umijeću, odlučnosti, hrabrosti, upornosti i trudu koji uložimo.

Početkom Domovinskog rata 1991. Srbi su imali puno više tehnike i oružja, ali pobijedilo ih je hrabro hrvatsko srce i bezuvjetna ljubav prema svom narodu i svojoj Domovini!

>>Šešelj: S Rusijom možemo vratiti Kosovo, Crnu Goru i Republiku Srpsku

>>Srbija na otvaranje terminala Zračne luke Franjo Tuđman šalje najveći zrakoplov A330

>>Ovo su najjače vojne sile svijeta

Komentara 56

MA
marijaqwer
16:30 26.03.2017.

Srbija je pokrenula i izgubila rat u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Kosovu. Prestali su otimati tuđe tek kada su dobili rat u vlastitom dvorištu . Vođe koje su inicirale i vodile rat su ostale na vlasti u Srbiji, pa zbog toga Srbi misle da nisu gubitnici, nego pobjednici. Čak ih je i Crna Gora napustila. Ako se naoružavaju sa ciljem da još jednom pokušaju, moraju znati da će opet izgubiti i da je ideja Velike Srbije živa samo u mašti četnika a u stvarnosti je mrtva.

MN
Mnd7779
13:53 26.03.2017.

Proud to be Croat

SO
Somelier
15:13 26.03.2017.

cafa , Brkić je rekao samo istinu. Imali ste svo naoružanje i opet ste izgubili rat. Kada je Thompson riknuo bojnu Čavoglave sve srpske divizije su se razbježale. Ti i dalje sanjaj šta češ raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije