Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka pravašima

Srb: Neka se Čorić, Tepeš i Đapić ne kandidiraju, pa neću ni ja

Daniel Srb
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
29.07.2016.
u 15:26

To je put kako možemo zajedno izići na parlamentarne izbore – istaknuo je Srb.

Odgovorno želim poručiti svima s desnice, spreman sam na svaki oblik osobne žrtve za uspjeh Hrvatske stranke prava i vrijednosti koje zastupam – poručio je Daniel Srb, predsjednik HSP-a. U vezi s okupljanjem hrvatske desnice, nastavio je, "to, nažalost, neće biti dovoljno ako to ne učine i drugi".

– Ponavljam stoga svoju poruku Čoriću, Đapiću i Tepešu, nemojte se kandidirati na sljedećim parlamentarnim izborima, tada neću ni ja i ostvarit će se svi uvjeti za zajedništvo. To je način na koji možemo zajedno izići na parlamentarne izbore – istaknuo je Srb. 

>> Srb (HSP): Pero Ćorić je jamac Milanovićeva povratka na vlast

Komentara 10

DO
domicic
16:55 29.07.2016.

Pero Ćorić je najveći grijeh od mnogih grijesa Tomislava Karamarka. Gurnuo je čovjeka, kojemu bi inače radno mjesto noćnog čuvara nekog smetlišta bila kruna karijere, u medijsku žižu!!!

DU
Deleted user
16:22 29.07.2016.

Kako netko može zamisliti pravašku listu bez jednog Tepeša? A tek bez karizmatičnog Čorića? Srb ne shvaća kako se svi pravaši trebaju ujediniti iza spomenute dvije veličine. To garantira nekih 0,4% glasova, a ne, kako bi Srb htio, prelazak izbornog praga. Jer što bi to vrijedilo bez spomenuta dva viteza?

DN
dracevac ninski
16:47 29.07.2016.

Treba nam zajednistvo a ne podjele , pa shvatite to jednom zauvjek !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije