Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K. Grabar Kitarović:

'Spremna sam lupiti šakom o stol. Neću nikome dopustiti da ne radi svoj posao'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
20.11.2014.
u 19:58

Najavila je da namjerava, kao predsjednica, "vrlo intenzivno otvarati pitanja i široku raspravu o problemima koje muče ovu državu, davati inicijative i prijedloge jer vjeruje u dobru suradnju"

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović, gostujući u RTL-u Danas, kazala je da neće zadržati ni kunu od novca koji će dobiti iz državnog proračuna za kampanju.

– Ni kunu tog novca ne namjeravam zadržati, nego dati u dobrotvorne svrhe. Bilo koji iznos koji bude dodijeljen – rekla je Grabar Kitarović i dodala da će kampanju financirati iz donacija, sredstava stranke i iz vlastitih sredstava.

"Glavni je problem gospodarsko stanje"

– Meni odgovara bilo koji datum, ja čvrsto vjerujem u svoju izbornu pobjedu, međutim, mislim da je ovaj datum izbora na kraju određen jer je trenutni predsjednik zaključio da mu rejting jako pada pa su  izbori pomaknuti dva tjedna prije nego što se to predviđalo – rekla je Grabar Kitarović o 28. prosinca kao datumu prvog kruga izbora te dodala da 24., 25. i 26. prosinca neće voditi nikakvu predizbornu kampanju.

Najavila je da će, kada službeno počne kampanja, biti više skupova, javnih nastupa, intervjua i izravne komunikacije nego je bilo u pretkampanji. Kazala je da će gospodarska kriza biti jedna od temeljnih okosnica njezine kampanje. – Glavni je problem gospodarsko stanje, činjenica da su ljudi zabrinuti, da je velik broj nezaposlenih, pogotovo mladih, kumulativni pad BDP-a, da su umirovljenici na rubu egzistencije –  kazala je kandidatkinja HDZ-a.

"Spremna sam lupiti šakom o stol"

– Spremna sam lupiti šakom o stol i biti vrlo čvrsta te ne dopustiti nikome da ne radi svoj posao ili da se izvlači; na dobrobit Hrvatske – kazala je Grabar Kitarović objašnjavajući da očekuje da će Vlada prihvatiti sazivanje sjednice o gospodarstvu i socijalnom stanju u državi. Najavila je da namjerava, kao predsjednica, "vrlo intenzivno otvarati pitanja i široku raspravu o problemima koje muče ovu državu, davati inicijative i prijedloge jer vjeruje u dobru suradnju".

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Milanović izbjegao 11. siječnja zbog najavljene ustavne tužbe

>>Zastavu je Grabar Kitarović uručila vukovarskoj Udruzi silovanih žena

>>Grabar Kitarović: Svatko može primiti zastavu, zašto ne i ja

Komentara 88

ZN
znatizeljan2013
20:43 20.11.2014.

Dosta je bilo Josipovićeve hvale za NIŠTA! NIŠTA - je ono što je on napravio u svom mandatu! NIŠTA!

DR
Drzinedaj
20:41 20.11.2014.

Kolinda zaista je vrijeme da lupiš šakom o stol

DR
Drivoex
20:38 20.11.2014.

Hrvati odlučili Kolinda predsjednica Kome prav kome nije ali narod tak zeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije