Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
damir jelić

'Spot ministra Marasa u kojem novcem građana promovira novi partijski slogan 'Naprijed' perverzan je'

Damir Jelić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
05.05.2015.
u 18:02

Potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić kritizirao je danas premijera Zorana Milanovića i ministra Gordana Marasa

– Milanović poistovjećuje izbrisane iz evidencija s novozaposlenima! Samo je u 2014. ''magičnom gumicom“ izbrisao više od 74.000 građana s Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a u prva tri mjeseca ove godine još im se pridružilo njih 16.000! A biti, za vrijeme Kukuriku vlade nestalo je 101.000 radnih mjesta! Nema nikakvog rasta i napretka, nikakvog ''Naprijed“ – osim onog u veliki bezdan i potpunu dezorijentaciju – poručio je danas potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić koji je u središnjici stranke održao novinsku konferenciju s kolegom Ivanom Šukerom.

Jelić tvrdi da ''izbrisanih 74.000 građana nije dobilo nikakav posao'' te da ''ne samo da se Milanović hvali 'padom nezaposlenosti', nego i svjesno pokušava prevariti građane prikazujući izbrisane kao novozaposlene''.

– Citirao bih prvosvibanjsku tvrdnju premijera Milanovića: ''Hrvatska ide naprijed. Na današnji dan prije godinu dana je bilo 55 tisuća više nezaposlenih, a danas 55 tisuća više ljudi radi u cijeloj Hrvatskoj“. Kamo to Hrvatska ide kada se evidentno manipulira statistikom i vara građane – zapitao je Jelić.

Kazao je i da je spot ministra Marasa u kojem novcem svih građana i EU fondova promovira novi partijski slogan ''Naprijed“ perverzan.

– Insistiramo da se barem taj spot makne, ne moraju raditi majmune od čitave hrvatske javnosti! Jer jedini istinski ''Naprijed“ bio bi odlazak ove nesposobne vlade – i to što prije – poručio je vladajućima potpredsjednik HDZ-a.

>>HDZ-u i SDP-u pada podrška, Kolinda Grabar-Kitarović najpopularnija političarka

>>Šuker: Predviđeni gospodarski rast je u granicama statističke pogreške

Komentara 32

Avatar delminium
delminium
18:17 05.05.2015.

šalju pisma ,,,,,sad maras uspotu he he ... amerikanac će ih otjerati u ropotarnicu poviejsti

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:24 05.05.2015.

po meni je daleko perverznija spoznaja da lik koji u svome životu nije imao štand sa kikirikijem i kokicama može biti ministar poduzetništva.... Samo u Rvackoj... Neprocjenjivo.

Avatar aj_ća
aj_ća
18:36 05.05.2015.

pojavis se sat vremena nakon zakozanog vremena na zavodu i odma te brisu na 6mj. .. eto di nestaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije