Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborna obećanja

'Split će dobiti prvu svemirsku stanicu na svijetu za put na Mars'

Split riva
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
29.01.2017.
u 20:33

Marijana Puljak odlučila je ironično komentirati trend raznih obećanja uoči lokalnih izbora

Kandidatkinja za gradonačelnicu Splita Marijana Puljak se na svom Facebook profilu malo našalila na temu predizbornih obećanja. Najavila je gradnju svemirske stanice u Splitu. Što smo bliže lokalnim izborima svakakva obećanja se mogu čuti, pa je i Puljak odlučila ironično komentirati taj trend.

"Vrijeme je velikih obećanja pa i ja obećajem da će Split dobiti prvu svemirsku stanicu na svijetu za put na Mars. Imamo potencijala i zainteresiranih investitora, a to će biti dodatan 'boom' našoj turističkoj ponudi. Bazinga! Snimka makete stanice na Istočnoj obali, snimio Žak Perkich", napisala je Puljak.

Komentara 5

BU
Bulaba
20:56 29.01.2017.

Stranka Pametno je ona stranka koju vode muž i žena? Za te treba glasovati, to je jedina stranka u kojoj se zna tko koga j..., iako ne pretjerano redovito.

DU
Deleted user
05:49 30.01.2017.

Hrvatska vec ima vladu koja je dosla sa Marsa.

MA
Marinneo
03:16 30.01.2017.

Pa da možemo doslovno reći da smo pali s Marsa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije