Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj za piškornicu

Spašen projekt od 100 milijuna eura

piškornica
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
24.01.2015.
u 23:55

Raspisivanjem natječaja za projektiranje i gradnju dva dana prije isteka roka zasad je spašen projekt regionalnog odlagališta otpada za Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku, Koprivničko-križevačku i Međimursku županiju, jedan od triju strateških državnih projekata koji bi se trebao realizirati na lokaciji Piškornica pokraj Koprivnice

Raspisivanjem natječaja za projektiranje i gradnju dva dana prije isteka roka zasad je spašen projekt regionalnog odlagališta otpada za Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku, Koprivničko-križevačku i Međimursku županiju, jedan od triju strateških državnih projekata koji bi se trebao realizirati na lokaciji Piškornica pokraj Koprivnice.

Da natječaj nije objavljen do 1. siječnja, u pitanje bi došla investicija od sto milijuna eura koju bi u 90% iznosa trebali podmiriti europski strukturni fondovi. Hoće li se ona i realizirati, sada ovisi još o tome hoće li na vrijeme proći ponovljeni natječaj za studiju izvedivosti te o tome hoće li uspješno završiti pregovori i dugogodišnji sudski sporovi između tvrtke Piškornica d.o.o., koja vodi projekt, i Grada Koprivnice. Neslužbeno doznajemo da je na pomolu sporazum prema kojemu bi javna tvrtka došla u posjed zemljišta na kojemu će se graditi postrojenje.

>>Najviše zamjerki jer prema građanima nisu išli s ovrhama

>>Siniša Hajdaš Dončić pozvao je na izbore i objasnio monetizaciju

Komentara 3

KP
karlo.petrik
11:45 25.01.2015.

Dali je to po sistemu pet do dvanaest tak da nemoze nitko proturijeciti da nismo radili.

TH
than
00:34 25.01.2015.

Dva dana prije isteka roka ? Hvala Bogu sto imamo tako poduzetne i sposobne ljude. Nije niti cudo sto nam je drzava u samom vrhu po kvaliteti zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije