Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrbe o djeci

SOS selo proslavilo 18. rođendan

Ladimirevci
Foto: SOS Dječje selo Ladimirevci
1/5
25.05.2015.
u 16:04

Dom je to za 16 SOS obitelji, a na mnogo su toga, istaknuli su u selu, ponosni.

Svoj 18. rođendan proslavilo je SOS Dječje selo Ladimirevci kod Osijeka.

Dom je to za 16 SOS obitelji, a na mnogo su toga, istaknuli su u selu, ponosni.

- Ponosni smo na obiteljski koncept kojim omogućujemo biološkoj braći i sestrama zajedničko odrastanje u SOS obitelji u sigurnom i poticajnom okruženju u kojem poštujemo različitosti. Vlastitim primjerima poučavamo nenasilje i sve pozitivne vrijednosti koje su od velike važnosti za razvoj našeg društva - naveo je Zoran Relić, direktor SOS sela.

Na proslavi su zapjevali i zaplesali i mališani iz Rajevog sela, Strošinaca te Račinovaca, mjesta koja su prije godinu dan proživljavala traumu poplava.

>> Proslavljen 21. rođendan SOS Dječjega sela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije