Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekli im da su umrli

Šokantno: 'Blizance su nam ukrali nakon poroda'

beba
ilustracija
22.11.2014.
u 10:08

Kucala je na mnoga vrata, tražila je odgovore, svi su je odbijali, pa i institucije koje bi trebale štititi pravnu državu i ustavno uređenje. Rekli su joj da je slučaj zastario.

Dokle god budem živa i imala posljednju kap krvi, tražit ću svoje sinove. Znam da su živi i sva dokumentacija koju posjedujem upućuje na to da su mi oni ukradeni, a ne umrli, kako to tvrde u Urgentnom kliničkom centru (UKC) u Tuzli, gdje sam 5. kolovoza 1993. godine rodila dva živa dječaka.

Tako počinje potresna životna priča Dragice Plauc (52) iz BiH, koja 21 godinu uzaludno traži svoje sinove jer joj nitko nije ponudio valjan dokaz da su oni umrli, donose 24 sata.

- Rodila sam dva živa i zdrava sina. S obzirom na to da su bili blizanci, liječnici su rekli da moraju ostati dva-tri sata u inkubatoru. Od tada im se gubi svaki trag. Sve ove godine tragala sam za svojom djecom i doznala sam da su živi i prodani nekome u Ameriku. Molim sve da mi pomognu da pronađem svoju djecu - očajna je majka.

Ostatak dramatične priče čitajte OVDJE!

Ključne riječi

Komentara 6

NE
Neonacionalist
10:35 22.11.2014.

Ja neznam da li ova nesretna žena ima ikoga da joj pomogne od rodbine, mislim od muške ruke. Valjda zna tko su bili ti lječnici pa ih se nađe i istjera se pravda kad je več nemožeš dobiti na drukčijii način. Čudi me kako neki kukaju i jadikuju, pa jeli imaš dvi ruke i noge, pa osveti se ili umri jadan.

NV
novo vriijeme
10:24 22.11.2014.

Krađa i otimačina djece siromašnim roditeljima postaje sve rašireniji "biznis" po jugoistočnoj europi. Hrvatska ako ima imalo samopoštovanja se tome treba oštro oduprijeti. Ipak su to HRVATSKI građani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije