Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Savskoj

Pripadnici Stožera uručili financijsku donaciju stopostotnim invalidima koji prosvjeduju

SOHV
Foto: Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara
1/3
20.12.2014.
u 18:28

Inače, kako su naveli u nastavku priopćenja, ''pripadnici SOHV redovito, u ciklusima od jednog do dva puta tjedno, posjećuju lokaciju braniteljskog prosvjeda i aktivno sudjeluju u svim aktivnostima koje provode stopostotni invalidi Domovinskog rata''

Pripadnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara (SOHV-a) uručili su skromnu financijsku donaciju stopostotnim invalidima koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66 u Zagrebu, priopćio je SOHV.

Inače, kako su naveli u nastavku priopćenja, ''pripadnici SOHV redovito, u ciklusima od jednog do dva puta tjedno, posjećuju lokaciju braniteljskog prosvjeda i aktivno sudjeluju u svim aktivnostima koje provode stopostotni invalidi Domovinskog rata''. Dodali su da će danas nazočiti koncertu Marka Perkovića Thompsona te da je ta prigoda iskorištena za podršku prosvjednicima.

>> Vukovarski Stožer prikuplja potpise zastupnika za raspravu o Veljku Mariću

Komentara 70

KN
knezica
20:05 20.12.2014.

Po komentarima vidim da naši branitelji nisu dovršili posao do kraja... Domaćih izd.ajnika, provokatora i plaćenika još uvijek kao u priči.

DA
Djeca_Arbata
20:58 20.12.2014.

Dečki samo izdržite...Hrvatska iznad svega...

MA
Marko1337
18:55 20.12.2014.

Branitelji su naš ponos, temelj slobode hrvatskog naroda. Pod mudrim i hrabrim vodstvom Oca domovine i iz podršku hrvatskog naroda ostvarili su stoljetni san. Na žalost i među njima ima brojnog kukolja kao što su razni matići i mnogi drugii koji razdiru to plemenito tkivo ovog naroda. Samo oni mogu očistiti kukolj između sebe ili će pomalo postati ono što žele naši neprijatelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije