Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SolidarnoSt

Socijalna samoposluga otvorena i u Splitu

Socijalna samoposluga
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
04.05.2015.
u 15:13

Njezini korisnici su 300 socijalno najugroženijih obitelji.

Socijalna samoposluga SolidarnoSt u Gundulićevoj ulici u Splitu danas je otvorena zahvaljujući donacijama Splićana. Njezini korisnici su 300 socijalno najugroženijih obitelji. Bit će otvorena prvih pet dana svakog mjesecu, dok će ostalim danima primati donacije.

-Ovo je jedna cigla u zidu koji želimo izgraditi u Splitu, kao gradu solidarnosti. Hvala svima koji su nesebično kupovali namirnice, higijenske i kućne potrepštine, školski pribor i proizvode za bebe i u kratkom roku napunili police naše samoposluge – rekla je Đordana Barbarić, predsjednica udruge MoSt.

>> U Osijeku otvorena prva socijalna samoposluga za 600 siromašnih

Komentara 10

TV
tv5378
19:20 04.05.2015.

....I sto sad'?Treba li se ponositi ili sto?!??!!

LJ
ljutko
16:55 04.05.2015.

Ovoj vlasti samo se otvaraju socijalne samoposluge, a ne tvornice.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:25 04.05.2015.

Lijepa ko`Swicerska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije