Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVeNIJA

Sevnica će u budućnosti možda dobiti ulicu Melanije Trump

Melania Trump
Foto: /Press Association/PIXSELL
1/4
30.05.2016.
u 00:30

"Melanija Trump je vrlo značajna osoba, ali o tome ne odlučujem ja nego općinsko vijeće", kazao je Srečko Ocvirk, načelnik sevničke općine

Gradonačelnik slovenskog gradića u kojemu je rođena supruga republikanskog kandidata za predsjednika SAD-a ne isključuje mogućnost da Sevnica u budućnosti dobije Ulicu Melanije Trump, kako bi joj zahvalila za publicitet koji je osigurala rodnom gradu.

"O tome još ne razmišljamo, ali bi se u budućnosti to moglo dogoditi", kazao je u razgovoru za privatnu televizijsku postaju "NOva 24 TV" Srečko Ocvirk, načelnik sevničke općine.

Imamo još mnogo zaslužnih građana koji nemaju svoju ulicu, ali je Melanija za promociju Sevnice i Slovenije mnogo učinila, kazao je Ocvirk, dodavši da u grad svako malo dolaze strane televizijske ekipe i snimaju reportaže o nekadašnjoj manekenki koja se udala za nekretninskog mogula iz New Yorka, pa bi u slučaju Trumpove pobjede na predsjedničkim izborima postala prva dama, što bi proslavilo Sevnicu i taj kraj.

"Melanija Trump je vrlo značajna osoba, ali o tome ne odlučujem ja nego općinsko vijeće", kazao je Ocvirk.

>> Hoće li Slovenka postati američka prva dama?

>> Donald Trump na Twitteru opako zaratio sa slavnom ljepoticom: 'Ti odvratna, jeftina ženo!'

Komentara 4

TA
tanjaraf
05:27 30.05.2016.

Ovo je stvarno glupo....a sta joj je sa očima? Vidi li ona išta?

GO
google385
01:04 30.05.2016.

bolje da joj podignu spomenik u kupacim kostimu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije