Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Slijedi još kiše: Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

kiša vjetar
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
20.09.2014.
u 20:21

Nakon promjenjive subote kiša nas očekuje i sutra te u ponedjeljak

Nakon pretežno oblačne subote s mjestimičnom kišom očekuje nas slična nedjelja koja bi prema prognozi trebala donijeti promjenjivo do pretežno oblačno i razmjerno toplo vrijeme.

Povremeno će biti kiše i lokalnih pljuskova s grmljavinom, najčešće na Jadranu i u područjima uz Jadran. Vjetar uglavnom slab, a na Jadranu većinom slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 15 do 20, a na Jadranu od 20 do 24 Celzijevih stupnjeva. Najviša dnevna od 20 do 26 stupnjeva, u gorju malo niža, javlja DHMZ.

U ponedjeljak će biti promjenljivo oblačno s mjestimičnom kišom i grmljavinom, a u unutrašnjosti osjetno svježije. Od utorka oborine će uglavnom prestati uz djelomično razvedravanje, a ujutro u kopnenim predjelima i magla. Na Jadranu umjerena, mjestimice i jaka bura i sjeverozapadnjak.

>> Ne spremajte kišobrane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

>> Nakon sunca tijekom vikenda bi ponovno mogla pasti kiša

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kora
21:59 20.09.2014.

Nemam što, osim da fali verzija - na engleskom.

DF
dario.franjic11
01:44 21.09.2014.

Sve u svoje vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije