Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodice

Teretnjak s prikolicom zaglavio pod nadvožnjakom

kamion zapeo za nadvožnjak
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/13
27.02.2015.
u 10:56

Prema podacima iz policije, vozač nije vidio znak za oznaku visine nadvožnjaka 3,60 zbog čega je zapeo

Nesvakidašnji prometni zastoj dogodio se jutros oko 5.40 sati u Vodicama kada je teretnjak s prikolicom zagrebačkih tablica zapeo pod nadvožnjakom, nakon što je gornjim dijelom prikolice zagrebao o njega. Na mjestu događaja uslijedio je očevid kao i akcija izvlačenja zaglavljenog kamiona. 

Prema podacima iz policije, vozač nije vidio znak za oznaku visine nadvožnjaka 3,60 zbog čega je zapeo. 

>> Mrtav nadrogiran Porscheom se zabio u šleper, a ovaj ga vukao 10 kilometara

Ključne riječi

Komentara 8

SC
schwertransport
12:11 27.02.2015.

Ja vozača u potpunosti razumijem,jutro 5.40 telefon pritisak disponenta,(skrati pauzu izvadi karticu pomakni se na rampu) gazde, pozuri, zasto nisi stigao, u drugoj firmi te čekaju za utovar nećeš stići....samo oni koji rade ovaj posao znaju kakvu psihologiju prolaze....

PL
pletkoz
12:07 27.02.2015.

A je i naslov "KAMION SA PRIKOLCOM" ma gdje je tu prikolica zo je "TEGLJAČ" ili "ŠLEPER"

US
USA
23:36 27.02.2015.

Prije jedno 25 godina sjedio sam na gornjem katu autobusa kad smo zapeli na ulazu u Monte Carlo za neki mostic i ogulili cijeli krov i razbili klimu na krovu. Mislio sam da smo gotovi kakav je to bio udarac. Tada su tek poceli raditi u Europi jako visoke autobuse pa nije ni cudo. Citao sam prije parmjeseci da su Francuzi napravili prevelike vlakove koji ne ulaze u manje postaje (mjerili su prema gradskim stanicama), pa su morali prosirivati sve manje stanice po cijeloj Francuskoj. Eto dogadja se to svagdje. Da se prisjetim i legendarne scene iz Jamesa Bonda u filmu View To A Kill kad Roger Moore zapinje aitobusom za most na Jamajci i otkime cijeli gornji kat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije