Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajkerska molitva

Čudom preživio nesreću, pa inicirao blagoslov motora

bajkerska molitva
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
29.03.2015.
u 12:09

Okupilo se više od stotinu bajkera, koji ovaj nesvakidašnji običaj njeguju od 2012. godine. Potaknuo ga je mladi vozač Nino Janković

U Župi svetoga Antuna Padovanskog u Slavonskom Brodu održan je četvrti po redu blagoslov bajkera. Nakon molitve, župnik Ante Šiško pojedinačno je blasgoslovio svakog vozača i njegov motor. - Neka te po zagovoru svetog Kristofora, zaštitnika vozača, blagoslovi, a tvoj motor i tvoje putovanje čuva i čini sigurnim dobri svemogući Bog - molio je pater Šiško.

Okupilo se više od stotinu bajkera, koji ovaj nesvakidašnji običaj njeguju od 2012. godine. Potaknuo ga je mladi vozač Nino Janković, koji je čudesno preživio tešku prometnu nesreću kada je, godinu dana ranije, na Veliku subotu, u obližnjem Podcrkavlju motorom udario u kombi.

Liječnici nisu vjerovali da će preživjeti, ali Nino je ipak i danas živ i postupno se oporavlja, što pripisuje Božjem milosrđu.

>> Petar Barbarić bit će prvi Hercegovac koji će postati blaženik

Komentara 3

Avatar Getrib
Getrib
12:45 29.03.2015.

Bože, prosvjetli pamet ovom zbunjenom narodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije