Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osnivačka skupština

Slavko Linić: Podržat ću stranku Naprijed Hrvatska. Josipović: Koalicija s IDS-om je moguća

Slavko Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.08.2015.
u 21:11

Predsjednik NH-a Ivo Josipović kazao je da je koalicija ove stranke s IDS-om na parlamentarnim izborima moguća te da ju priželjkuje

Dino Kozlevac, bivši SDP-ovac, na današnjoj je osnivačkoj skupštini izabran za predsjednika istarske organizacije stranke Naprijed Hrvatska - Progresivni savez, javlja Glas IstreZa potpredsjednika je izabran nekadašnji prvi čovjek pulskog SDP-a Denis Martinčić. Druga potpredsjednica regionalne organizacije je Sanja Bosnić. Članovi predsjedništva su Ticijan Peruško (bivši čelnik istarskih Laburista), Amra Tahirović, Željka Krivičić i Jasenka Šarić. Tajnik je Vladimir Erceg.

Slavko Linić izjavio je novinarima da će podržati stranku, ali samo kao nezavisni član i da je moguć njegov ulazak na listu u 8. izbornoj jedinici.

Predsjednik NH-a Ivo Josipović kazao je da je koalicija ove stranke s IDS-om na parlamentarnim izborima moguća te da ju priželjkuje.

- Danas sam predsjedniku IDS-a Borisu Miletiću uputio i službeni poziv za predizbornu koaliciju. Nadam se da je suradnja moguća, tim prije što imamo iste temeljne vrijednost, a to su regionalizam, multikulturalnost, razvoj gospodarstva na drugačiji način nego što je to bilo dosad, a naravno, naši prijatelji iz IDS-a s kojima sam uvijek dobro surađivao će sami procijeniti što im je ovog trenutka povoljnije, rekao je Josipović.

>> Čačić: Za uspješnu Hrvatsku regionalizacija i decentralizacija ključne su pretpostavke

Komentara 42

BU
Bulaba
21:26 27.08.2015.

Ovi antifašisti već probijaju obruč.

BA
barbaizamerike
21:20 27.08.2015.

prohujalo sa vihorom

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
22:19 27.08.2015.

A ovaj put nije krenuo u kampanju s trga masovnog ubiojice bravara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije