Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pored Dubrovnika

Slavica Ecclestone kupila veliku kamenu kuću na obali u Zatonu

Slavica Ecclestone
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
07.06.2015.
u 12:18

Bivši vlasnici kamene kuće je obitelj Kusalo koja živi u Americi

Jedna od najbogatijih Hrvatica, Slavica Ecclestone kupila je veliku kamenu kuću na samoj obali mora u Zatonu, nekoliko kilometara udaljenoj od Dubrovnika. Poznata Hrvatica sa stalnom londonskom adresom, bivši fotomodel i supruga šefa Formule 1, proteklih mjeseci često je boravila u Dubrovniku, fotografi su je više puta snimili u šetnji Stradunom.

Slavica je nedavno proslavila 57. rođendan a narednih godina će uživati u spomenutoj kući. Bivši vlasnici kamene kuće je obitelj Kusalo koja živi u Americi, ekskluzivno doznaje Dubrovniknet.

>> Slavica Ecclestone otvorila sezonu slavnih posjetitelja u Dubrovniku!

Komentara 33

KR
Krkan15
13:33 07.06.2015.

Ona samo ima Hrvatsko državljanstvo,niti je hrvatica niti je katolikinja.Rođena je u Banja Luci od oca pravoslavca tj.Srbina.Preselila je prije rata u Rijeku i tako stekla Hrvatsko državljanstvo,a to znači da je Hrvatska državljanka i nije hrvatica po nacionalnosti.

KO
Korda
12:55 07.06.2015.

Pa sto sad? Mogli bi ju barem prestati nazivati Hrvaticom, jer ona to nije ni rodjenjem ni porijeklom. Slavica je Srpkinja!!! Ne znam sto vas to smeta, ali nije razlog za laganje.

DA
damocles
13:58 07.06.2015.

nesto bi napisao ali ce onda biti postovani bla bla bla, tako bit cu malo blazi.stil zivota kojeg vodi moze samo malom patuljastom berniju zahvaliti, i trebala bi mu se klanjati na koljenima do kraja zivota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije