Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurozastupnik ORaH-a

Škrlec poziva Josipovića da ustane protiv Vlade

Davor Škrlec
Patrik Macek/PIXSELL
24.09.2014.
u 19:00

Šefica ORaH-a Mirela Holy nedavno je dala osobnu podršku kandidaturi Ive Josipovića za novi mandat

Zastupnik ORaH-a u EU parlamentu Davor Škrlec uputio je, zajedno sa svim čelnicima europskih zelenih, otvoreno pismo predsjedniku Josipoviću kojeg poziva da ustane protiv “nepromišljene energetske politike” hrvatske Vlade.

“Unatoč europskoj zelenoj viziji, Hrvatska u svojoj energetskoj politici planira udvostručiti korištenje energije iz fosilnih goriva”, piše Škrlec Josipoviću i napominje da je takva politika “u potpunoj suprotnosti s europskom”.

Škrlec kritizira ideju termoelektrana Plomin C i Ploče te apelira na Josipovića da utječe na Vladu kako bi “promijenila sadašnju neodrživu energetsku politiku”. Predsjednica ORaH-a Mirela Holy nedavno je dala podršku kandidaturi Josipovića za novi mandat, no čini se da Škrlec nije spreman podržati Josipovića dok Josipović ne podrži ORaH.

>>Mirela Holy 
zarobljenica je vlastite radikalne ideologije

>>'S Josipovićem ću se sastajati još češće nego do sada'

Komentara 4

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
19:33 24.09.2014.

hahahaha....moram skrušeno priupitat...da li je ovaj normalan(iako mu je zahtjev itekako neupitan)....pa postavlja tako neantifašističko pitanje dvostrukom intelektualcu, najizvođenijem autoru i nadasve u vrlo prijateljskim odnosima sa svim više no javnim neprijateljima Hrvata....čovječe...da li si normalan?

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:26 24.09.2014.

Neće ustati jer bi ga komšije iz "regiona" onda nazvali usta*om.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:43 24.09.2014.

Nadam se da se Škrlec do Strasbourga ne vozi licemjerno pomoću žderača energije aviona, auta ili vlaka, nego ekološki, rolama, biciklom, ili možda ima vjetropropeler u dupetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije