Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spas za budžet

Školarci i roditelji razmjenom udžbenika uštedjeli tisuće kuna

knjižnica
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/11
30.06.2015.
u 18:10

Većina zainteresiranih uspjela je razmijeniti ili po znatno nižim cijenama kupiti udžbenike

Brodska Gradska knjižnica jučer je bila prepuna učenika i roditelja koji su iskoristili ponuđenu priliku da već sada razmjenom osiguraju udžbenike koji su im potrebni za sljedeću školsku godinu. Akcija koju su zajednički organizirali knjižnica i lokalni tjednik Posavska Hrvatska izazvala je veliko zanimanje, te se pokazala veoma korisnom.

Na postavljenim kupoprodajnim štandovima većina zainteresiranih uspjela je razmijeniti ili po znatno nižim cijenama kupiti školske udžbenike koji im nedostaju i tako rasteretiti tanke kućne budžete. Neki roditelji koji u svojim domovima imaju više školaraca na taj su način uspjeli uštedjeti i po nekoliko tisuća kuna.

>> Koliko sad moramo dati za udžbenike koji su se raspali?

>> Bez stresa u novu školsku godinu! Po knjige na Mondo.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije