Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Komadina:

'Skandalozno je i nedopustivo da u današnjoj suvremenoj Hrvatskoj u Vladi RH sjedi ministar koji veliča zločin'

Zlatko Komadina
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
10.02.2016.
u 18:55

Nakon danas objavljene fotografije tjednika "Novosti", na kojoj je ministar Zlatko Hasanbegović s ustaškom kapom na glavi, o slučaju se očitavao i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina

Nakon što su mediji danas objavili da je tjednik "Novosti" objavio fotografiju ministra Zlatka Hasanbegovića s ustaškom kapom na glavi, navodno snimljenu 1996. godine, o ovom se slučaju očitovao i potpredsjednik SDP-a i kandidat za šefa te stranke Zlatko Komadina.

– Ako je ovo što prenose Novosti istina, skandalozno je i nedopustivo da u današnjoj suvremenoj Hrvatskoj koja je zajedno s Europom nastala na temeljima antifašizma, u Vladi RH sjedi ministar koji veliča zločin – kazao je Komadina i pozvao na hitnu smjenu ministra kulture.

– Da bismo zaštitili ugled Hrvatske u svijetu i pokušali umanjiti golemu štetu koju je HDZ nanio sa svojim ministrom kulture, prvo što u ovom trenutku treba učiniti jest hitna smjena čovjeka koji ne poštuje temelje hrvatske državnosti – poručio je Komadina.

Na svom Facebook-profilu oglasio se i Peđa Grbin te uputio otvoreno pitanje ministru: "Taman krenem pisati o sportu i ekonomiji, kada pročitam ovo... Ministre, mislim da javnost očekuje i zaslužuje objašnjenje je li ova fotografija autentična i jeste li Vi doista pisali te tekstove. Odgovor može biti samo DA ili NE, a posljedice jasne".

>> Ministar Hasanbegović: Ovo je još jedna u nizu podvala i provokacija!

Komentara 99

MN
ma_nemoj
19:07 10.02.2016.

Skandalozno je i nedopustivo u današnjoj suvremenoj Hrvatskoj trpjeti Trg Maršala Tita, najvećeg zločinačkog sina hrvatskoga naroda.

DM
dr_max
19:06 10.02.2016.

A vi koji ste dokazano radili zločine? Vi smijete?!? Tiho, sjedi, 1

Avatar niwrad
niwrad
19:09 10.02.2016.

Sad da pitamo Komadinu kako je to točno ministar veličao zločin onda bi se počeo izmotavati poput druga mu Stazića koji ne može zijevnuti, a da mu neki ustaša ili fašist ne izleti iz usta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije