Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna slika

Siromašnima podijelili 110 paketa hrane u samo pola sata, mnogi ostali praznih ruku

Osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
30.07.2015.
u 14:47

Pozivamo sve dobročinitelje, političare, gradske i županijske tvrtke, OPG-ove da otvore svoja srca i pomognu popuniti police naše socijalne samoposluge, a na radost povorke gladnih koji strpljivo čekaju svoj red, apelira Š. Čučak.

Domaći bijeli luk, med, mlijeko, slanina i krumpir bili su paketima koje je kućama odnijelo 110 siromašnih osječkih obitelji iz socijalne samoposluge. Podijeljeni su u samo pola sata.

- U paketu je 12 proizvoda vrijednih oko 120 kuna, a poslužit će za pripremu ručka za tri dana – kaže Štefica Čučak, čelnica udruge Rijeka ljubavi, koja skrbi o samoposluzi. Uz poznate osječke tvrtke, kao i anonimnog donatora, svoj doprinos je dala i umirovljenica Vincencija Dizdar, koja stanuje u osječkom Domu za starije i nemoćne osobe. Odrekla se dijela mirovine i donirala 100 litara ulja, 220 kilograma krumpira i 100 kilograma luka. 

-  Onima koji su stajali u redu, a ostali su bez donacije, obećano je da će paket primiti idući tjedan. Pozivamo sve dobročinitelje, političare, gradske i županijske tvrtke, OPG-ove da otvore svoja srca i pomognu popuniti police naše socijalne samoposluge, a na radost povorke gladnih koji strpljivo čekaju svoj red – apelirala je Š. Čučak.

>> U Osijeku otvorena prva socijalna samoposluga za 600 siromašnih

Komentara 4

DR
dragica949
19:22 30.07.2015.

Sramotno i užasno,u prelijepoj i nekoć prebogatoj Slavoniji ljudima dijele paketiće za preživljavanje.I to još mora izgledati kao nešto pozitivno i humano.Bila bi najsretnija kad bi objavili da se sva takva mjesta zatvaraju er za njih nema više potrebe.

KA
KaNiDora
14:59 30.07.2015.

Bojim se ovo komentirati .. da ne bude kao ona akcija Dječje srce ili dobro srce.. ne znam već

OG
Oger
19:35 30.07.2015.

U srcu Slavonije gladni ljudi!! Daleko ih je doveo njihov HDZ, HSP, HDSSB i slicni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije