Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zbog brojnih pritužbi'

Kovačić vraća HRT-ov logotip s crvenim kvadratićima umjesto nedavnog 'jednobojnog'

Logo HRT-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.03.2016.
u 15:58

Logotip s crvenim kvadratićima izradio je poznati hrvatski dizajner Boris Ljubičić, a HRT ga upotrebljava oko dvadeset godina, naglašavaju s Hrvatske radiotelevizije

Vršitelj dužnosti ravnatelja HRT-a Siniša Kovačić danas je donio odluku kojom se kao dio identiteta Hrvatske radiotelevizije vraća stari logotip s crvenim kvadratićima osmišljen prije više od dvadeset godina.

– Zbog brojnih pritužbi i upita gledatelja o tome zašto je Hrvatska radiotelevizija od jeseni prošle godine u svojim programima započela uglavnom upotrebljavati jednobojni logotip, odlukom vršitelja dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Siniše Kovačića izvorni logotip s prepoznatljivim crvenim kvadratićima od danas je ponovno dio identiteta Hrvatske radiotelevizije – ističe se u obavijesti HRT-a.

Logotip s crvenim kvadratićima izradio je poznati hrvatski dizajner Boris Ljubičić, a HRT ga upotrebljava oko dvadeset godina, naglašavaju s Hrvatske radiotelevizije.

>> Ružici Renić HTV1, Katarini Periši-Čakarun Informativno-medijski servis HRT-a

Komentara 110

Avatar A-10
A-10
16:20 11.03.2016.

HTV se vraća kući. Napokon.

DU
Deleted user
16:15 11.03.2016.

Neka si jednobojni logo ureže Radman na čelo dok bude trčao s štafetom, a Alfier mu zanosio testise u zavoju.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
16:16 11.03.2016.

zanimljivo kako komunisti i tu su pokazali da jedino sto rade, a rade na provodjenju memorandum 2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije