Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Sin čelnika skupštine sukobio se s ocem pa završio u bolnici?

Željko Bokulić
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
20.08.2014.
u 07:39

Željko Bokulić tvrdi da u vrijeme incidenta nije bio kod kuće

Matija Bokulić, 22-godišnji sin predsjednika Skupštine Karlovačke županije i čelnika lokalnog HSP-a dr. Ante Starčević, završio je u bolnici nakon sukoba s ocem Željkom. Informacija je to koja se jučer pojavila u Ogulinu, gdje Bokulići žive. I u tamošnjoj Općoj bolnici potvrdili su da je mlađi Bokulić primljen na Odjel kirurgije. No, riječ je o lakšim ozljedama i danas bi trebao biti pušten na kućnu njegu. Kako doznajemo, šivana mu je rana na ruci. Njegov otac cijeli događaj nije htio komentirati.

Bez komentara

– Kad se sve događalo, bio sam na sastanku u Karlovcu. O svemu ostalome pitajte policiju – rekao je kratko Željko Bokulić.

I informacije koje smo neslužbeno doznali na tom su tragu. Naime, otac je nakon sukoba otišao na sastanak, dok je sin ostao u kući te razbijao, pa nije jasno jesu li ozljede nastale tada ili prije. U policiji kažu da, iako je riječ o nasilju u obitelji, osobne probleme ne treba iznositi u javnost bez obzira na to što je riječ o javnim osobama.

– Smatramo da interes javnosti ne može prevagnuti u odnosu na iznošenje nečijih obiteljskih prilika. Primarna je zadaća policije zaštita žrtve nasilja da bi se izbjegla sekundarna viktimizacija i stigmatizacija – piše u službenom odgovoru PU karlovačke.

No, u Ogulinu se govori da je riječ o višegodišnjim problemima u obitelji te kako su se s predsjednikom Skupštine Karlovačke županije sukobljavali i supruga i sin i kći.

– Matija je inače dobar dečko. Istina, u posljednje vrijeme malo je “podivljao”, imao je već nekoliko manjih incidenata, no mislim da je u pozadini svega sukob s ocem – ispričao nam je jedan Ogulinac.

S Matijom Bokulićem pokušali smo razgovarati, no nakon što smo se predstavili, prekinuo je vezu.

Ukor zbog mobitela

Kad je u obitelji Bokulić zabilježen posljednji incident, intervenirala je i policija. Navodno se Matija sukobio i s policajcima te im je prijetio. Prema nekim informacijama, oduzeto mu je više komada oružja koje legalno posjeduje.

Željko Bokulić vrlo je strog kao predsjednik županijske skupštine. Znao je i ukoriti vijećnike koji su na sjednicama koristili mobitele.

>> Željko Bokulić vodi Županijsko vijeće HSP-a dr. Ante Starčević

Komentara 8

ZA
zahira45
11:05 20.08.2014.

hahha...HSP kažete !

ZV
zeljko.visnic
11:39 20.08.2014.

ako je sudjelovao u obiteljskom nasilju bilo bi moralno da podnese ostavku na sve funkcije u hsp-u i županiji.

Avatar gladnijura
gladnijura
08:59 20.08.2014.

Vlastitu djecu ne znaju odgojiti u katoličkom duhu, ali drugima znaju soliti pamet. Suze sina razmetnoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije