Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ledeni izazov

Severina, Rozga, Grdović još nisu uplatili ni novčića

severina
Foto: Facebook
1/3
02.09.2014.
u 17:25

Severinin menadžer kaže da će novac za ALS uplatiti nakon što se vrati s odmora, a Rozgin i Grdovićev odgovor nije stigao

Do jučer, točno tjedan dana od otvaranja žiroračuna na kojem se prikuplja pomoć za oboljele od amiotrofične lateralne skleroze (ALS), prikupljeno je 96.500 kuna. No, kako smo i provjerili kod predsjednice udruge Neuron Slavice Horvat (majke djeteta oboljelog od te bolesti), među donatorima novca, osim već navedenih Zdravka i Zorana Mamića, Marija Mandžukića, Nike Kovača te Ivice Todorića, nema estradnih zvijezda koje su proteklih dana u javnost slale snimke svog polijevanja hladnom vodom. Izgleda da su u tim trenucima više marile za efektnu samopromidžbu nego za patnje oboljelih zbog kojih je cijela akcija i pokrenuta. Na upit je li Severina uplatila novac oboljelima od ALS-a, njen menadžer Tomica Petrović rekao je da on rješava takve uplate, ali je na godišnjem pa će to riješiti kad se vrati s odmora. PR-ovac Jelene Rozge uzvratio je da je pjevačica na putu i kako ne može do nje, dok Mladen Grdović nije odgovarao na upit. HTV-ovka Nevena Rendeli, koja je bila izazvana, nije se zalila vodom, nego je izravno uplatila novac oboljelom od ALS-a.

– Sve ima svoju lijepu i ružnu stranu, pa i ova akcija. Ipak, nakon što su vidjeli pjevače koji se polijevaju, njihovi su fanovi doznali za ALS i vjerujem da su već uplatili ili će uplatiti nešto novca. Vjerujem da će to naknadno učiniti i osobe s naše estrade čije smo polijevanje mogli vidjeti – bez imalo će ogorčenosti S. Horvat. Otkrila je i da će udruga Neuron danas potpisati ugovor sa specijaliziranom ustanovom za rehabilitaciju progresivnih mišićnih oboljenja u Novom Pazaru u Srbiji.

– Tamošnja bolnica spremna je za pacijente udruge Neuron iz Hrvatske odvojiti jedno krilo. To znači da naši pacijenti neće više biti na listi čekanja za rehabilitaciju – kaže S. Horvat.

>>Polila se i Severina, izazvala Bregovića, Merlina i Lepu Brenu

>>Za ALS u pet dana skupljeno 73 tisuće kuna

>>Bandićevu bistu nitko nije htio, u ponudi i cijeli tjedan

>>Nije bevanda nego led: Mladen Grdović prekrižio se, polio pa zajaukao

>>I Jelena Rozga se zalila hladnom vodom, izazvala Bandića, Lovrena i Gibonnija

Komentara 16

Avatar cluesblues
cluesblues
17:46 02.09.2014.

ovi estradnjaci bi si zabili i noz u oko samo da im objave sliku u medijima, ali kad treba platit nesta u humanitarne svrhe odjednom su svi na putu…badava se nada ova gospodja iz udruge, od ovih nece vidjet novcica, oni su akciju iskoristili za svoje potrebe i sad "putuju"...

Avatar YEKE
YEKE
18:04 02.09.2014.

Severina sama ne zna uplatiti, Jelena je zaboravila mobitel, a Mladen se negdje trijezni...

DU
Deleted user
17:51 02.09.2014.

bravo autori,napokon istina bez podilaženja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije